Haberler

Osmanlı Temalı Park ve Film Platosu İhalesi 25 Aralık'ta

Güncelleme:

"Film, TV Platoculuğu ve Osmanlı Temalı Kültür Sanat Parkı" için açılan ve katılım olmaması nedeniyle ertelenen ihale, 25 Aralık'ta yeniden yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin eski SEKA kağıt fabrikasının bulunduğu alanda yapılmasını planladığı "Film, TV Platoculuğu ve Osmanlı Temalı Kültür Sanat Parkı" için açılan ve katılım olmaması nedeniyle ertelenen ihale, 25 Aralık Çarşamba gününe ertelendi.

Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en büyük film ve dizi platolarından olan SEKA film platosunun bulunduğu Kozluk Mahallesi, 3317 ada, 1 parsel sayılı taşınmazın 170 bin 235 metrekarelik kısmı için yeniden ihale açtı.

Resmi gazetede yayımlanan ihale ilanına göre, SEKA Film Platosu'nun da bulunduğu arazide yapılması planlanan "Film- TV Platoculuğu ve Osmanlı Temalı Kültür Sanat Parkı" için, 29 yıllık üst hakkı kullanım bedeli KDV hariç 21 milyon 262 bin 800 lira olarak belirlendi.

İhale şartnamesi, Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığından 500 lira karşılığında alınabilecek.

İhale, kapalı teklif usulü ile 25 Aralık Çarşamba günü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title