Haberler

Kocaeli'deki Cankurtaranlar, 119 Kişiyi Boğulmaktan Kurtardı

KOSKEM'e bağlı Hayat Kurtarma Timi, deniz sezonunun açıldığı 7 Haziran'dan bu yana 119 kişiyi boğulmaktan kurtardı.

Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi'ne (KOSKEM) bağlı Hayat Kurtarma Timi, deniz sezonunun açıldığı 7 Haziran'dan bu yana 119 kişiyi boğulmaktan kurtardı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, ekiplerin Kandıra sahillerinde verdiği cankurtaranlık hizmetiyle onlarca kişiyi hayata döndürdüğü kaydedildi.

KOSKEM'in boğulmalara karşı tam donanımlı ekipman ve 110 cankurtaranla Kandıra'daki 8 sahilde hizmet verdiği ifade edilen açıklamada, cankurtaranların geçen hafta 44 kişiyi boğulmaktan kurtardığı bildirildi.

Açıklamada, deniz sezonunun açıldığı 7 Haziran'dan bu yana ekiplerin boğulma tahlikesi geçiren 119 kişiyi kurtardığı belirtilerek, boğulmalara karşı Sapanca Gölü sahilinde de önlem alındığı ifade edildi.

Eşme sahilinde belli noktalara cankurtaran simitleri yerleştirilirken, işletmelere de can simidi dağıtıldığı vurgulanan açıklamada, ekiplerin vatandaşları cankurtaran olmayan yerlerde denize girilmemesi konusunda uyardığı kaydedildi. - Kocaeli

Kaynak: AA / Yerel

Cankurtaran Kandıra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title