Haberler

Kocaeli'de Uyuşturucu Operasyonu

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri ile Gebze Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından sokak torbacılarına yönelik düzenlenen şafak operasyonunda, 20’ye yakın kişi gözaltına alındı, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri ile Gebze Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından sokak torbacılarına yönelik düzenlenen şafak operasyonunda, 20'ye yakın kişi gözaltına alındı, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri ve Gebze Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından sokaklarda uyuşturucu satışı yaptığı öğrenilen torbacılara operasyon düzenlendi. Gebze, Darıca ve Çayırova'da yapılan 500 polisin katıldığı operasyonda, 50 adreste arama yapıldı. Operasyonda 20'ye yakın kişi gözaltına alındı, çok sayıda ve çeşitte uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar sorgulanmak üzere Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken operasyonların devam ettiği ve gözaltı sayısının artabileceği belirtildi. Konuyla alakalı resmi bir açıklama henüz yapılmadı. Gözaltına alınan zanlıların adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gebze Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title