Haberler

Kocaeli'de Toplu Nikah Töreni

Kocaeli'de İzmit Belediyesi ve Kocaeli Roman Dernekleri Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen toplu nikah töreninde 51 çift dünya evine girdi.

Kocaeli'de İzmit Belediyesi ve Kocaeli Roman Dernekleri Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen toplu nikah töreninde 51 çift dünya evine girdi.

İzmit Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen toplu nikah törenine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaeli Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Erkan Aksoy, roman dernekleri başkanları, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, belediye olarak hayırlı bir işe imza attıklarını söyledi.

Ailenin birlik ve beraberliği, çocukların geleceği açısından resmi nikahın çok önemli olduğunu vurgulayan Doğan, "Burada çok güzel bir tabloyu birlikte paylaşıyoruz. Türk milletinin en önemli en temel yapı taşı olan aile kurumlarını hep birlikte toplu nikah töreni ile tescilleyeceğiz." dedi.

Doğan'ın konuşmasının ardından isimleri anons edilen gelin ve damatlar sırayla salondaki yerlerini aldı.

Doğan, hazır olan nikah memurları ve davetlilerin önünde önce gelin sonra da damat adaylarına birbirlerini eş olarak kabul edip etmediklerini sordu. Gelin ve damatların hep bir ağızdan "Evet" yanıtını vermelerinin ardından nikah memurları resmi işlemleri gerçekleştirdi.

Nikah defterlerinin imzalanmasının ardından çiftler, yakınlarıyla birlikte eğlendi.

Kaynak: AA / Güncel

İzmit Belediyesi Nevzat Doğan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title