Haberler

Kocaeli'de Spor'un Çıtasını Yükselteceğiz

Güncelleme:

MAP Kavaklıspor'u ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahsin Tarhan," Kocaeli'de sporun çıtasını yükselteceğiz" dedi.

Kocaeli 1. Amatör Küme'de mücadele eden ilimizin güzide kulüplerinden birisi olan MAP Kavaklı spor'u ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahsin Tarhan," Kocaeli'de sporun çıtasını yükselteceğiz" dedi.

İlimizin en güzide spor kulüpleri arsında yer alan MAP Kavaklıspor'un organize ettiği etkinliğe CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahsin Tarhan, CHP İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen, CHP Belediye Meclis üyeleri adayları, Mehmet Alipaşa Mahalle Muhtar adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AMATÖRLERİN YANINDAYIZ

Davul zurnalarla karşılanan CHP heyeti, gördüğü ilgi karşısında büyük bir moral depoladı. CHP İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen, geçmiş yıllarda olduğu gibi Kocaeli'de spora destek vereceklerini belirterek," AKP yönetimi ilimizdeki sporu ayaklar altına aldı. Kocaelispor'u nerede bıraktık. Şimdi nerelerde. Biz yönetime geldiğimizde ilimizdeki takımlara sahip çıkacağız" dedi.

KOCAELİSPOR' ZİRVEYE TAŞIYACAĞIZ

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahsin Tarhan'da yaptığı konuşmasında Kocaeli'de Sefa Sirmen ile başlayan Kocaelispor'un yükselişini sürdüreceklerini belirterek,"Sporun içinden gelen birisi olarak sorunlarınızı biliyorum. Sirmen'in Kocaelispor'u taşıdığı yeri de hepimiz biliyoruz. Sirmen, kentimizde Kocaelispor'u zirveye çıkardı. Bizlerde bu çıtayı çok daha yukarıya çıkarmak için çalışacağız" dedi.

HALAY ÇEKTİLER

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan'da kentimizdeki sporun önemine değinerek," Kocaeli'de son yıllarda AKP hükümetinin ve yerel yöneticilerin spora bakışları ortada. Bizler iktidar olduğumuzda hem amatör takımlarımıza hem de profesyonel takımlarımıza sahip çıkıp destekleyeceğiz" dedi. MAP Hogtay ekibi de yaptığı kısa gösterisi alkış alırken, CHP heyeti de hep birlikte halay çekti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tahsin Tarhan YALÇIN KUŞKAN Sefa Sirmen Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title