Haberler

Kocaeli'de Sağanak Yağış Ağaçları Devirdi

Kocaeli'de sağanak yağış ağaçları devirdiKOCAELİ - Kocaeli'de öğle saatlerinde sağanak yağış etkili oldu.

Kocaeli'de sağanak yağış ağaçları devirdi

KOCAELİ - Kocaeli'de öğle saatlerinde sağanak yağış etkili oldu. Yağış nedeniyle yol kenarında bulunan ağaç devrildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sağanak yağış uyarısının ardından Kocaeli'de sağanak yağış öğle saatlerinden itibaren etkili oldu. İzmit ilçesinde etkili olan yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yağmur esnasında dışarıda olan vatandaşlar otobüs duraklarına sığındı. Ayrıca şiddetli yağış nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.

Öte yandan Kocaeli'nin Gölcük ilçesi D-130 karayolu Yalova istikametinde şiddetli yağış nedeniyle bir ağaç yola devrildi. Yola devrilen ağacı kaldırmak için olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı. İtfaiye ekiplerinin yarım saatlik çalışması sonucu devrilen ağaç yoldan kaldırıldı. Devrilen ağaç nedeniyle D-130 Yalova istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Ağacın ortadan kaldırılması ile birlikte trafik tekrar normale döndü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Yalova 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title