Haberler

Kocaeli'de Polise Saldıran 5 Kişi Tutuklandı

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde cezaevi firarilerini yakalamaya gelen polislere saldırarak 5’inin yaralanmasına sebep olan 5 kişi tutuklandı.

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde cezaevi firarilerini yakalamaya gelen polislere saldırarak 5'inin yaralanmasına sebep olan 5 kişi tutuklandı.

Kandıra'da önceki gün cezaevinden firar eden 3 şahsı almak için Akdurak mahallesi Akçakayran mevkiine giden polis ekiplerine saldıran 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Edinilen bilgilere göre, Kandıra Açıkceza ve İnfaz Kurumu'ndan kaçan Serhat O., Şengül O. ve Berkant Ç.'in Akçakayran mevkiine geldikleri bilgisine ulaşan Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şahısları tutuklamak üzere bölgeye geldiğinde mahalleli ile arasında arbede çıkmış, mahalledeki bazı kişilerin ellerindeki sopa ve kesici aletlerle saldırmaları sonucunda 5 polis memuru yaralanmıştı.

Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kandıra ilçe jandarma ekipleri olayın ardından kısa bir süre içerisinde yaptıkları takip sonucu cezaevi firarisi Serhat O., Şengül O., Berkant Ç.'yi ve polise saldıran Gamze O. ve Murat O.'yu yakalayarak gözaltına aldı. Kandıra Adliyesi'ne sevk edilen Serhat O., Şengül O., Berkant Ç., Gamze O. ve Murat O. çıkarıldıkları mahkemece görevli polise mukavemet, saldırı, hakaret ve cezaevinden firar suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kandıra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title