Haberler

Kocaeli'de Öğretmenler Sahne Aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Sahne Öğretmenlerin Yetenek Yarışması'nın gala ve ödül programı Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde(SDKM) gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Sahne Öğretmenlerin Yetenek Yarışması'nın gala ve ödül programı Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde(SDKM) gerçekleştirildi. Törende konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Öğretmenlerimizin haklarını ödememiz mümkün değil, onlardan çok şey öğrendik" dedi.

CANLI PERFORMANSLARINI SERGİLEDİLER

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Sahne Öğretmenlerin Yetenek Yarışması'nın ödülleri SDKM'de gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Törene İzmit Kaymakamı Osman Kaymak, Kocaeli Büyükşehir Başkanı Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, çok sayıda protokol davetlisi, öğretmenler ve aileleri katıldı. SDKM'de saat 19.30'da başlayan, Kocaeli'de örgün ve yaygın eğitimde görev yapan aralarında sözleşmeli, ücretli ve usta öğreticilerin de bulunduğu 173 öğretmenin katıldığı yarışmada dereceye giren öğretmenler canlı performanslarını sergilediler. Vokal kategorisinde 70, enstrüman dalında13, şiirde 65, stand-up dalında 9, skeç dalında 7, ebru,resim ve dans branşlarının da yer aldığı diğer sahne sanatları dalında ise 9 öğretmen hünerlerini sergilerdi. Yarışmada 1'inci olan öğretmenlere 4 bin ve mansiyon ödülü kazanan öğretmenlere de 2 bin TL ödül verildi.

ÖDÜLLER SAHİBİNİ BULDU

Müzik ve vokal 1.'si İzmit Yarbay Refik Cesur Ortaokulu'ndan Esra Kurt olurken, enstrüman 1.'si Darıca Fatih Kocaeli'den Turna Eryılmaz ve mansiyon ödülünün de sahibi Karamürsel Nazmi Oğuz Ortaokulu'ndan Servet Oruç oldu. Diğer sahne sanatları gösterilerinde 1.'liği Gölcük KOMEK Usta Öğreticisi Yusuf Akmeşe alırken, Gölcük Şirinköy İlköğretim Okulu'ndan Hilal Tutar mansiyon ödülüne layık görüldü.Şiir okuma dalında 1.'liği Fort Otosan Ortaokulu'ndan Sedat Kar, skeç dalında da 1.'liği İzmit Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Kezban Hülya Güner kazandı.

Ödül töreninde söz alan ve kendisi de eski bir öğretmen olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu öğretmenlerin hayatta hep hatırlanması gereken insanlar olduklarını dile getirdi. Hiçbir zaman unutulmaması gereken insanların hep öğretmenler olması gerektiğini söyleyen Karaosmanoğlu, "Toplumu şekillendiren, toplumu hayata hazırlayan öğretmenlerimizin haklarını ödememiz mümkün değil. Onlardan çok şey öğrendik. Tüm annelere, tüm babalar da aslında birer öğretmendirler. Onlardan da çok şey öğrendik. Meslek hayatımıza bir şeyler katan tüm öğretmenlerimizi minnetle anmamız gerekiyor. İşte bu 24 Kasım'da o nimetle anacağımız çok güzel bir gün. Ancak bir gün kutlamak yetmez, her gün toplumun bu en değerli insanları olan öğretmenlerimizin değerini bilmeliyiz" dedi.

Öğretmen olmaktan çok büyük onur duyduğunu da dile getiren Karaosmanoğlu, "Bazen sokakta eski öğrencilerimi görüyorum. Onlar bana 'Size başkanım mı yoksa öğretmenim mi diyelim' diye sorduklarında ben öğretmenim demelerini tercih ediyorum. Her şey para pul değil. Bir öğrenciniz size 30 yıl sonda 'hocam' diye seslendiğinde tüm yorgunluğunuz geçiyor. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizin Öğretmenler Gününüzü kutluyorum" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Süleyman Demirel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Ali Erbaş Arapça biliyor mu, Fransızca biliyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title