Haberler

Kocaeli'de Kuyumcu Soygunu

İşyerinin güvenlik kamerasıyla saniye saniye görüntülenen soygun saat 08.35'te Kartepe İlçesi'ndeki Köseköy Merkez Mahallesi'nde D-100 Karayolu'na yakın Kartepe Kuyumculuk'ta meydana geldi.

İşyerinin güvenlik kamerasıyla saniye saniye görüntülenen soygun saat 08.35'te Kartepe İlçesi'ndeki Köseköy Merkez Mahallesi'nde D-100 Karayolu'na yakın Kartepe Kuyumculuk'ta meydana geldi. Murat Yılmaz ve Muhammet Duman'a ait işyerine gelen, üzerinde kırmızı şapka ve pembe tişört ile capri pantolon bulunan, hafif sakallı ve güneş gözlüklü 30 yaşlarındaki bir kişi elindeki tabancayı doğrultarak Muhammet Duman ile tezgahtar genç kızı tehdit etti. Soyguncu tezgahtaki ve vitrine yerleştirilen altınları torbaya doldurmalarını istedi. Soyguncu, 1 dakika içinde altınları aldıktan sonra hızla dışarı çıktı. Plakaları sökülmüş otomobile binen soyguncu aracı çalıştırıp hareket ederken, kuyumcu ortaklarından Muhammet Duman bir taraftan bağırarak yardım isterken, tabancasını alıp hareket eden otomobile birkaç el ateş etti. Kurşunlardan biri otomobilin arka camını parçalarken biri de lastiğe isabet ederek patlamasına neden oldu. Ancak soyguncu hızla kaçarak gözden kayboldu. Polis, kaçan soyguncuyu tespit ederek yakalamak için işyeri güvenlik kamerası görüntülerini inceledi, araştırma ve operasyonlarını sürdürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhammet Duman Köseköy Kartepe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title