Haberler

Kocaeli'de Kanlı İnfaz Güvenlik Kamerasında

Güncelleme:

Kocaeli'de kendisine 600 bin TL borcu olan şahsı sokak ortasında öldüren şahsın görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.

Kocaeli'de bir şahsın kendisine yaklaşık 600 bin TL borcu olan başka bir kişiyi sokak ortasında infaz etme anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

SOKAK ORTASINDA İNFAZ

Dün öğle saatlerinde Kocaeli'de Enver Ş. isimli bir şahıs, Sezgin Maçka ve yanındaki arkadaşı Adnan A.'ya sokak ortasında ateş açmış, kendisine yaklaşık 600 bin TL borcu olan Sezgin Maçka'yı sokak ortasında infaz etmişti.

SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

Sokak ortasındaki kanlı infaz çevredeki dükkanların güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde silahla vurulan Sezgin Maçka'nın vatandaşların arasına kaçarak yardım istediği, daha sonra ise Enver Ş. isimli şahsın gelerek Sezgin Maçka'yı yere yatırdığı ve 2 el daha ateş ederek infaz ettiği görülüyor.

BÖREKÇİDE YAKALANDI

Olayın ardından bir süre Sezgin Maçka'nın başında bekleyen Enver Ş., daha sonra silahını beline koyarak olay yerinden uzaklaşıyor. Polis ekipleri Enver Ş. isimli şahsı olay yerine yakın bir börekçide otururken yakalayarak gözaltına almıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Maçka 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title