Haberler

Kocaeli'de Dolandırıcılık İddiası

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde faaliyet gösteren özel bir eğitim kurumunun yetkililerinin, 540 kursiyerin kayıt paralarını alarak kaçtıkları iddia edildi.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde faaliyet gösteren özel bir eğitim kurumunun yetkililerinin, 540 kursiyerin kayıt paralarını alarak kaçtıkları iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, Gölcük'te bulunan 3 şubesiyle yabancı dil ve matematik kursları veren kuruma başvuran 540 kişi, eğitime başladı.

Eğitime devam eden kursiyerler, bir süre önce şubelere gittiklerinde kurumda kimsenin olmadığını fark etti.

Bunun üzerine 800 ve 5 bin lira arasında kayıt ücreti ödediklerini öne süren 540 kişi, Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğüne dolandırıldıkları iddiasıyla şikayette bulundu.

Geçen yaz kayıtlarını yaptırarak derslere göre değişen ücretlerini ödediklerini belirten kursiyerler, derslerde başlayan aksamalardan kısa bir süre sonra kursa geldiklerinde yetkililerden kimseyi bulamadıklarını, kursun kapandığını ve dolandırıldıklarını anladıklarını söyledi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: AA / Yerel

Gölcük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title