Haberler

Kocaeli'de 11 Polis Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yanlış talimat verdiğinin ortaya çıkmasına rağmen 11 müdür, amir ve polisin gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Kocaeli ile birlikte 8 ilde Emniyet mensuplarına yönelik dün başlatılan operasyonla ilgili olarak bugün yeni gelişmeler oldu. Dün ilerleyen saatlerde Emniyet Müdürlüğü'nden gözaltı olmadığı ve Savcılığın talimatında yanlış anlaşılma olduğu belirtilmesine rağmen, bugün 11 müdür, amir ve polisin gözaltına alındığı ortaya çıktı. Bu arada gözaltına alınan polislerin aileleri Emniyet Müdürlüğü'nün Derince Kaşkaldere'deki binası önünde toplanmaya başladı.

BÜYÜK KARMAŞA YAŞANDI

Dün sabah saatlerinde Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Kocaeli, İstanbul, Diyarbakır, Edirne, Sivas, Bitlis, Gümüşhane ve Ardahan'ı kapsayan operasyon başlattığı, 17 polisin gözaltına alındığı duyuruldu. İlerleyen saatlerde ise, gözaltı olmadığı, sadece bazı polislerin evlerindeki bilgisayarların incelenmekte olduğu bildirildi.

Ancak bugün ise operasyonda 4'ü Kocaeli'den, 7'si diğer illerden müdür, amir ve memur olmak üzere 11 polisin gözaltına alındığı ortaya çıktı.

AİLELER EMNİYETİN ÖNÜNDE BEKLİYOR

Gözaltına alınan polislerin aileleri ve avukatları, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün Derince İlçesi'nin Kaşkaldere mevkiinde bulunan binasının önünde toplanmaya başladı. Avukatlar da burada yaptıkları açıklamada, 11 polisin gözaltına alındığını doğruladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

osman CabbarMobil-ANDROID:

bu zamana kadar tc ye degil hocaya hizmet ettiler maaşı devletten aldilar yok öyle eğer sucluysa cezasını çekecek arkadaş

12
22
yanıtYanıtla
YelizmobilWeb@haberler.com:

Devlet PKK ya bir şey yapamıyor ama kendi polisini tutukluyor.Alkıııış.

20
10
yanıtYanıtla
Adnan kurt Mobil-ANDROID:

Bunlar bu millete ihanet icinde olan paralel yapinin kursun askerleri ,,

4
15
yanıtYanıtla
fatihMobil-ANDROID:

devlet büyüklerini dinleyen gülen ve ekibine az bile. devamını dört gözle bekliyoruz

1
7
yanıtYanıtla
sedat aslanMobil-ANDROID:

reis disardan atmasi kolay on yargili olma kardesim

7
0
yanıtYanıtla
BUĞRA:

KABİLİYET DÜŞMANLARI BU OPERASYONLARI ELLERİNE YÜZLERİNE BULAŞTIRIYORLAR. E NE DE OLSA TAŞIMA SUYLA DEĞİRMEN DÖNMÜYOR. YAZIK HİÇ DELİL OLMADAN İÇERİ ALINAN POLİSLERE

4
1
yanıtYanıtla
sancak sararMobil-ANDROID:

bu arkadaşların suçu belli hırsızı yakaladılar bu ülkede büyük hırsızları yakalarsan polisi alırlar hırsızı salarlar akkoyunlarda seyreder

3
1
yanıtYanıtla
hasanmobilWeb@haberler.com:

Birde su pkk ya dur deyin ,masada teroristle oturdunuz bunca zaman ne oldu kendi polisini yakaliyor devlet,,,tayyipi aklamak icin hepsi

2
1
yanıtYanıtla
arada bir:

evet aynı askerlere yapılan asılsız operasyon şimdi devletin diğer bir gucune yapılmaya devam ediyo peki suçu olmadan senelerce yatan ve bazı insanların ceza evlerinde ölduklerini hepiniz biliyosunuz sonrada hata yapmışız deniliyo bunların hesabıda devlete yukleniyo adalet varsa inanan söylesin ?

0
1
yanıtYanıtla
demokratmobilWeb@haberler.com:

Yine biryerlerde pis kokular cikiyor demek. Kimse kokuyu almasin diye ortaya bu kokulari saliyorlar. Ama nafile. Gul kokusu ile ... kokusu heryerde ayirt edilir.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title