Haberler

Kocaeli Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na Kargoyla Top Gönderdiler

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na kargoyla top gönderdiler KOCAELİ Üniversitesi Öğrenci Kollektifleri üyeleri, Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Sarayı yakınında top oynamak isteyen gruba müdahaleyi protesto için Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na kargoyla top gönderdi.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na kargoyla top gönderdiler

KOCAELİ Üniversitesi Öğrenci Kollektifleri üyeleri, Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Sarayı yakınında top oynamak isteyen gruba müdahaleyi protesto için Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na kargoyla top gönderdi.

Bugün Kocaeli Üniversitesi Öğrenci Kollektifleri'nden oluşan bir gurup öğrenci yapılan müdahaleyi protesto etti. İzmit kent merkezinde önce top oynayan gurup daha sonra da topu kargoyla Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na gönderdi.

Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisi içinde Başbakanlık hizmet binası olarak yapılan binanın Cumhurbaşkanlığı'na devredilmesi kararını geçtiğimiz günlerde protesto etmek isteyen grup, Saray önünde piknik yapıp, top oynamak istediklerinde polis ve Cumhurbaşkanlığı korumaları engel olmuştu. Koruma görevlileri de grubun oynadığı topu almıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kocaeli Üniversitesi Ak Saray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title