Haberler

Kocaeli Birlikspor-Göztepe Maçı Sonrası Gerginlik

Türkiye İkinci Ligi ekiplerinden Kocaeli Birlikspor ile grup lideri Göztepe arasında bugün Körfez İlçesi'nde oynanan karşılaşmanın sonunda olaylar polisin büyük çabaları sonucu önlendi.

Türkiye İkinci Ligi ekiplerinden Kocaeli Birlikspor ile grup lideri Göztepe arasında bugün Körfez İlçesi'nde oynanan karşılaşmanın sonunda olaylar polisin büyük çabaları sonucu önlendi. Karşılaşmanın 90 dakikasını Kocaeli Birlikspor 61. dakikada Erhan'ın ayağından kazandığı golle 1-0 önce geçerken maçın hakemi duraklamalar nedeniyle 5 dakika uzattı. 90 artı 5. dakikada da Göztepe, Erkan7ın ayağından kazandığı golle skoru eşitledi. Golün ardından hem saha hem tribünler bir anda karıştı. Gole ve uzatmaya itiraz eten Birlikspor'dan Erhan ve Ufkhan kırmızı kart gördü. Bu arada Birlikspor taraftarları tribünlerden atlayarak sahaya girmek istedi. Ancak polis ekipleri buna engel oldu. Karşılaşma, yapılan santranın ardından sona ererken Kocaeli Birlikspor taraftarları hakemi uzun süre protesto etti. Bu arada uzun süre stadda bekletilen Göztepe taraftarları ancak saat 18.00'den sonra otobüslerine binip polis eşliğinde TEM Otoyolu'na çıktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

körfezlimobilWeb@haberler.com:

Bu sene balıkesir düşer bandırma çıkar

1
1
yanıtYanıtla
izmirlimobilWeb@haberler.com:

Merak etmeyin haftaya lideriz

1
1
yanıtYanıtla
Ahmet harmanmobilWeb@haberler.com:

Bu şehirde birlik yok beraberlik var AKP nin takımı birlikspor Halkın takımı Kocaelispor ulan

1
0
yanıtYanıtla
GalatasaraymobilWeb@haberler.com:

Ya erhan şentürk ne gol atmısya bu cocuk süper ligde oynaması lazm cok yetenekli

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title