Haberler

Kocaeli Birlikspor'da Gözler Play-off'ta

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kocaeli Birlikspor'un kulüp başkanı Fahrettin Kandemir, play-off'u geçerek PTT 1. Lig'e çıkmayı hedeflediklerini bildirdi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kocaeli Birlikspor'un kulüp başkanı Fahrettin Kandemir, play-off'u geçerek PTT 1. Lig'e çıkmayı hedeflediklerini bildirdi.

Ligde son iki maçta rakipleriyle berabere kalarak şampiyonluğu Manisaspor'a kaptıran Kocaeli Birlikspor'da gözler play-off'a çevrildi.

Play-off'ta başarılı olarak PTT 1. Lig'e çıkmayı planlayan Kocaeli temsilcisi, çeyrek finaldeki rakibi Gümüşhanespor ile ilk maçını 5 Mayıs Perşembe günü deplasmanda yapacak.

Kocaeli Birlikspor Kulübü Başkanı Fahrettin Kandemir, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, PTT 1. Lig'e çıkacaklarına inandığını söyledi.

Çok iyi bir takıma sahip olduklarını anlatan Kandemir, "Şampiyonluklar kaçabilir ancak önemli olan şereftir. Her şey bitmiş değil. Lige nasıl başladıysak bu işi öyle bitireceğiz. Son iki maçımızı kazanabilseydik, PTT 1. Lig'e çıkmış olacaktık ama futbolda bunlar var. Şimdi play-off'u geçerek bir üst lige çıkacağız. İşimizi biraz uzattık. Takımımıza ve teknik heyetimize inancımız tam." ifadelerini kullandı.

Bucaspor karşılaşmasındaki hakem kararlarına da değinen Kandemir, şunları kaydetti:

"Hakemin kararları karşısında adeta şoke olduk. Kırmızı kart pozisyonlarının görüntülerini Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'na (MHK) gönderdik. Sarı kartlık tüm pozisyonlara hakem kırmızı kart gösterdi. Olacak iş değil. Şimdi Gümüşhanespor karşısına 3 eksikle çıkacağız. Bunun sorumlusu kim olacak? Bu sezon hakemlerden yana şansımız hiç olmadı. Hakemler, maçlarımızda skora etki edecek kararlar verdi. Play-off'ta MHK'nin daha iyi hakemleri maçlarımıza göndermesini bekliyoruz. Takımımızla bu kadar oynamaya kimsenin hakkı yok."

Teknik direktör İsmet Taşdemir de Bucaspor ile yaptıkları maçta hakemlerin kötü yönetim gösterdiğini savunarak, "Bucaspor maçında hakem, resmen yanlı kararlar verdi. Bir takımın kaderiyle bu kadar oynanmaz. Hedefimiz belli. Bu takım PTT 1. Lig'e çıkacak. Biz buna inanıyoruz. Gümüşhanespor karşılaşması bizim açımızdan zor geçebilir ama biz bu zorluğu aşacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Spor

Gümüşhanespor Manisaspor Bucaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title