Haberler

Kocaeli Birlik'ten iki Transfer Daha

Güncelleme:

Kocaeli Birlikspor, dış transferde ligin başlamasına sayılı günler kala hareketli saatler geçiriyor. Yeşil siyahlılar son olarak kadrosuna,bir kaleci bir de sol açık oyuncu kattı.


Spor Toto 2. Lig'de zirveye oynayacak bir kadro oluşturmak isteyen Kocaeli Birlikspor, dış transferde ligin başlamasına sayılı günler kala hareketli saatler geçiriyor. Bu sezon kadrosundan 18 futbolcuyu gönderen yeşil siyahlılar, 10 yeni futbolcuyla da anlaşmıştı. Afyon kampının son günlerinde, Kocaeli Birlikspor kadrosuna bir kaleci bir de sol açık oyuncu kattı. Teknik patron İsmet Taşdemir'in raporu doğrultusunda hareket eden ve kadrosunu zengin tutmak isteyen Kocaeli Birlikspor iki yeni isimi daha kadrosuna dahil ederek transfer sayısını 12'ye yükseltti.


KADROSUNU ZENGİN TUTUYOR

Kocaeli Birlikspor transfer komitesi son olarak geçtiğimiz sezon ligin şampiyonu Göztepe'nin genç kalecisi Egemen Gençalp ile Bandırmaspor'un formasını giyen sol açık oyuncu Sertaç Çam ile anlaştı. İki futbolcuyla da birer yıllık mukavele imzalayan Kocaeli Birlikspor yönetimi, anlaşmanın ardından futbolcuları Afyon kampına gönderdi. 27 yaşındaki genç file bekçisi Egemen Gençalp, Göztepe'nin alt yapısından yetişti. Sırasıyla Manisaspor, Adana DS, Giresun, Pendik , Güngören ve Göztepe formaları giydi. Geçtiğimiz sezon ise iki maçta forma şansı bulabildi. Badırmaspor'dan transfer edilen sol açık oyuncu Sertaç Çam ise geçtiğimiz sezon 27 maçta 4 gol kaydetti. Genç oyuncu Çam, henüz 23 yaşında.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title