Haberler

Başörtüsü Makineye Kapılan Kadın Boynu Kırılarak Öldü

Güncelleme:

Kocaeli'nde bulunan bir kağıt fabrikasında başörtüsü makineye kapılan 26 yaşındaki Vildan Altay boynu kırılarak hayatını kaybetti.

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bulunan bir kağıt fabrikasında başörtüsü makineye kapılan 26 yaşındaki Vildan Altay'ın boynu kırıldı. Hastaneye kaldırılan Vildan Altay yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

BAŞÖRTÜSÜNÜ MAKİNAYA KAPTIRINCA

Olay, gece saatlerinde Kartepe Köseköy Mahallesi'nde bulunan bir kağıt fabrikasında meydana geldi. İddiaya göre, fabrikada işçi olarak çalışan Vildan Altay'ın başörtüsü makineye kapıldı.

Boynu kırılan kadın makinenin durdurulması sonucu kurtarılırken, hemen özel bir hastaneye kaldırıldı. Vildan Altay buradan Seka Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 1 çocuk annesi Vildan Altay'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Kartepe 3.Sayfa Yerel Haberler

500

Yorumlar (94)

Biat mi asla!:

Siyasi nedenlerle tarihi yap boz tahtasına döndürüldü. AKP kendine göre tarih yazıyor. Zengin Türk tarihi ile oynuyor, sürekli tarihi istismar ediyor. İşine gelen zaferleri, işine gelen tarihi kişilikleri öne çıkarıyor. Ancak Kahramanları yarıştıramazsınız, bu şehitlere haksızlıktır. Tarihi siyasi emellerinize alet edemezsiniz. Bizim tarihimiz, bizim şehitlerimiz bunu hak etmiyor. .

78
9
yanıtYanıtla
HH:

Müslüman her konuda zavallidir.

11
53
yanıtYanıtla
Sener Koruturk:

Pachavra, chaput kafali yaratik. Beyin yok ki. Allah bunlari yemiyor. . .

14
45
yanıtYanıtla
Biat mi asla!:

Algi operasyonu yapma. . Turk olsan böyle konusmassin. . Terbiyeni takin. .

yanıt10
yanıt8
Feminizm:

Ekmek parasını kazanmaya çalışan bir kadına yaptığın yorumdan belli kapasiten.

yanıt30
yanıt8
Peace:

Ölen insanın arkasından konuşmayı marifet zanneden kendini arif zannediyor ne tuhaf.

yanıt21
yanıt10
Nefret suçu yasası:

Amerika''da bulunduğun için orada görmen lazım başörtülülerin her alanda çalışıp okuduğunu. Amerika''da bu cümleyi söylemen yasal olarak suç teşkil ediyor. Bu yasa türkiyede de yasalaşacak. Hangi ülkede ceza almak istersin? Amerika mı gelişmiş sen mi? Sen sanıyor musun ki bu yazdıkların yanına kar kalacak? Ip adresin bulunamayacak?

yanıt16
yanıt2
Sener Koruturk:

IP adresimi naaaahhhh bulursun. 10 kat proxy kullaniyorum, islami salak!. .

yanıt5
yanıt7
hainsin:

Sener koruturk rumuzlu bir actroll ulkemizin insanlarini kiskirtmak isteyen birisidir kanmayin.

yanıt9
yanıt4
Biat mi asla!:

Nefret sucu yasasina cevap: bu yasa Ataturkten nefret edenler icinde gecerlimi? Hic sanmam. . Gecerli degilse bazi Ataturk sevenlerin isyanida hakli o zaman. .

yanıt18
yanıt6
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title