Haberler

Kocaeli Bakan Fikri Işık Mazbatasını Aldı

Kocaeli'nde AK Parti'den milletvekili seçilenler mazbatalarını İl Seçim Kurulundan aldı.

Kocaeli'nde AK Parti'den milletvekili seçilenler mazbatalarını İl Seçim Kurulundan aldı. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, AK Partinin önemli bir başarı elde ettiğini ve bu mutluluk ile birlikte gelen sorumluluğun bilincinde olduklarını söyledi. AK Parti Kocaeli Milletvekilleri bugün partililerin eşliğinde Kocaeli Adliyesi İl Seçim Kurulundan mazbatalarını aldı. AK Partiden milletvekili seçilen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Zeki Aygün, İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır ve Cemil Yaman bugün mazbatalarını aldı. Adliye çıkışında açıklama yapan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık milletvekili seçilenleri tebrik ettiğini söyleyerek konuşmasına söyle devam etti: "Bütün milletvekilleri arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Kocaeli'nden AK Parti listesinden seçilen 7 arkadaşımıza, CHP'den seçilen 3 arkadaşımıza ve MHP'den seçilen 1 arkadaşımıza başarılar diliyorum. İşallah 26. dönem Türkiye için çok güzel hizmetlerin yapıldığı Türkiye'nin büyümesine, gelişmesine, kalkınmasına katkı sağlandığı bir dönem olur. Özellikle 1 Kasım seçimlerinde çok güzel bir seçim yaşadık. Hem seçim atmosferinde büyük bir oranda centilmenlik hakimdi. Seçim günü de ortaya konan tablo gerçekten Türkiye'de demokrasinin ne kadar olgunlaştığının göstergesiydi. Ben sandığa giden Kocaeli halkına ve milletimize teşekkür ediyorum." dedi.

'SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ'

AK Partinin kazandığı başarı ile gelen mutluluk ve sorumluluğun bilincinde olduklarını söyleyen Bakan Işık, "AK Partiyi tercih ederek tekbaşına güçlü bir iktidar çıkaracak meclis aritmetiğini oluşturan seçmenlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Bu süreçte bizimle beraber gece gündüz çalışan başta il başkanımız olmak üzere bütün teşkilat mensuplarımıza da çok çok teşekkür ediyorum. Önemli bir başarı elde ettik. Son 60 yılın rekorunu kırdı AK Parti. 1954 seçimlerinden sonra yüzde 56.5 oy oranına oluşan başka bir parti yok. Bunun tabiki büyük bir mutluluğu var aynı zamanda da büyük bir sorumluluğu var. Bu sorumluluğun bilincindeyiz ve farkındayız. Bu sorumluluğun gereğini yerine getirmek için çalışmalara başladık. Gerek Kocaeli'nde verdiğimiz sözlerin hayata geçmesi için gerekse AKP seçim beyannamesinde ortaya koyduğumuz bütün maddelerin hayata geçmesi için bir büyük gayreti birlikte göstereceğiz. 26. dönemin ülkemize, milletimize ve demokrasimize hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kocaeli Adliyesi Fikri Işık Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title