Haberler

Kocaeli - 327 Polisle Yapılan Operasyonda 23 Kişi Yakalandı

327 polisle yapılan operasyonda 23 kişi yakalandıİZMİT(Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ Emniyet Müdürlüğü, Körfez, Kandıra, Gölcük ve Karamürsel'de 327 polisle gerçekleştirdiği operasyonda çeşitli suçlardan aranan 23 kişiyi yakaladı.

327 polisle yapılan operasyonda 23 kişi yakalandı

İZMİT(Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ Emniyet Müdürlüğü, Körfez, Kandıra, Gölcük ve Karamürsel'de 327 polisle gerçekleştirdiği operasyonda çeşitli suçlardan aranan 23 kişiyi yakaladı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Körfez, Kandıra, Gölcük ve Karamürsel'de 'Çocuğun cinsel istismarı', 'Uyuşturucu ticareti yapmak', 'Hırsızlık ve dolandırıcılık' suçlarının şüphelilerine yönelik mahkemelerden alınan arama kararları doğrultusunda operasyon düzenledi. Bu sabah saatlerinde 327 polisle düzenlenen operasyonda 52 ayrı adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. 3 yıldan 15 yıla kadar haklarında kesinleşmiş hapis kararı bulunan 23 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramada ise 20 gram uyuşturucu madde, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karamürsel Kandıra Gölcük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title