Haberler

Kocadon, Ankara'da Kılıçdaroğlu'na Bodrum Projelerini Anlattı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da, 'Cumhuriyet Halk Partisi Çalışıyor, Türkiye Kazanıyor' projesi kapsamında CHP Genel Merkezi'nde kurulan Bodrum Belediyesi standını gezdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da, 'Cumhuriyet Halk Partisi Çalışıyor, Türkiye Kazanıyor' projesi kapsamında CHP Genel Merkezi'nde kurulan Bodrum Belediyesi standını gezdi. Gezi sırasında Kılıçdaroğlu'na eşlik eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, kent için hazırladıkları projeler hakkında bilgiler vererek çalışmalardan söz etti.

Türkiye'nin öncü belediyelerinin ve örgütlerinin tanıtımı için Ankara'da, CHP Genel Başkanlığı tarafından 'Cumhuriyet Halk Partisi Çalışıyor, Türkiye Kazanıyor' projesi hazırlandı. Bu kapsamda Bodrum Belediyesi, çalışmalarını kurulan stantla sergilemeye başladı. Bodrum stanlarında kentin tarihi ve kültürel kimliği, mavi yolculuk su altı zenginliği, narenciyeleri tanıtıldı. Mandalina gazozu, lokumu ve kolonyası ikram edildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, CHP Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Bodum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve meclis üyeleri ile birlikte standı inceledi. Kılıçdaroğlu, "Turizmin gözde merkezlerinden Bodrum'un tanıtımı için gerek ülke içinde gerekse yurt dışında her türlü özverili çalışmayı yaparak dünyanın dört bir yanından ilçeye turist çekmeyi başaran Kocadon ve turizmcileri kutluyorum. Bir kentin tanıtımı için ne gerekiyorsa yaptılar, bizler de bundan önce olduğu gibi her türlü desteği vermeyi sürdüreceğiz" dedi.

Başkan Kocadon ise Kılıçdaroğlu'na; 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden itibaren geçen süreçte, Bodrum Belediyesi olarak Bodrum yarımadası bütününde vatandaşa sundukları hizmetler, yapılan çalışmalar, hayata geçirdikleri ve üzerinde çalıştıkları projeler hakkında, afiş ve görseller eşliğinde bilgiler verdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dünyaca ünlü Bodrum guletinin sergilendiği, Bodrum'un simgesi pembe begonvil çiçekleriyle süslenmiş, bina içinden bahçeye kadar yayılan Bodrum Belediyesi'ne ait standı bir süre inceledi. Kocadon ile ekibini tebrik ederek, başarılar diledi.

Başkan Kocadon, gezisini Bodrum gulet maketinin önünde sonlandıran Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na, Bodrum'un tanıtımına verdiği katkılar için ayrıca özel bir plaket sunarak teşekkür etti. Kocadon, "Bodrum Belediyesi ve BOTAV (Bodrum Yarımadasını Tanıtma Vakfı) olarak hiçbir krizi ve olumsuz sürece bahane edip arkasına sığınmadan Bodrum'u ve ülkemizi yurt içi ve yurt dışı fuarlarda var gücümüzle temsil ettik tanıttık. Yöremizin kültürel ve tarihi değerlerini ön plana çıkartarak turizmi yılın 12 ayına yayacak girişimlerde bulunduk projeler geliştirdik. Bunun sonucu bu yılı en az zararla kapatmayı hedefliyoruz. Bayramda Bodrum'a gelecek yerli turistlerimiz içinde tüm tedbirler alındı. Eylül ayı Bodrum'un en güzel aylarındandır" dedi.

- Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Mehmet Kocadon Bodrum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title