Haberler

Kocaalili Miniklerin Kuşak Sevinci

Kocaali Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan Taekwondo kursunda bir yıllık eğitimlerini tamamlayan minik sporcular düzenlenen sertifika töreniyle birlikte kuşak sevinci yaşadılar.

Yaşları 8 ile 12 arasında değişen 25 Taekwondo meraklısı minik öğrenci bir yıllık eğitimlerinin ardından girdikleri sınavla kuşak terfi ettiler. 25 Taekwondocu'dan 22'si kuşak atlarken sertifika töreninde aileleri minik sporculara destek verdi. Aileleri ile bol bol fotoğraf çektiren minik sporcular hazırladıkları gösteriyi sunarken hocalarının verdiği komutları hatasız şekilde tamamlayarak izleyicilerden tam not aldılar.

Konu hakkında bilgi veren Antrenör Metin Balcı, "Biz burada çocuklarımıza savunma tekniklerinin yanı sıra ahlak eğitimini de aşılamaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın hepsi gelişim çağında, eğitimlerine katkıda bulunarak her bir minik sporcumuza sporun aynı zamanda bir yaşam tarzı olduğunu, ahlaklı yetişmenin kavramlarını öğretmeye çalışıyoruz. Ben buradan bize verdiği desteklerinden dolayı Kaymakam Ahmet Odabaş ve Halk Eğitim Müdürü Ahmet Coşkun teşekkür ediyorum" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocaali Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title