Haberler

    Koca İstanbul Bizi Ağırlayamıyor"

    Beşiktaş Kulübü'nün ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı takımı ağırlayacak bir stadın çıkmamasına hayret ettiğini ve çok üzüldüğünü söyledi.

    Siyah-beyazlı kulübün geleneksel bayramlaşma töreninin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çebi, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın "Başakşehir Fatih Terim Stadı, iki takımı kaldırmaz" şeklindeki açıklamalarını değerlendirdi.

    Çebi, Kulüp Başkanı Fikret Orman ile Göksel Gümüşdağ'ın hafta içinde bir görüşme yapacağını vurgulayarak "Bildiğim kadarıyla Sayın Başkan Orman ile Göksel Gümüşdağ'ın bu konuyla ilgili çarşamba veya perşembe günü detaylı bir görüşmesi olacak. Yapılan ön görüşmede sıcak bakılmıştı. Nasıl böyle bir ifade olmuş, onu anlayabilmiş değilim. Ancak gerçekten böyle bir ifade varsa, koca bir Beşiktaş'ı koca bir İstanbul misafir edemediyse hayret ederim ve çok üzülürüm. Beşiktaş, İstanbul'un ilk ve en büyük takımıdır. Zor günlerinde burada misafir olabileceği stat bulamıyorsa, diğer kulüplerin bunu oturup iyi değerlendirmesi gerekir. Bu gidişat hoş olmuyor." şeklinde konuştu.

    Fenerbahçe Kulübü'nün kendilerini Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynamaya davet ettiğini bildiren Ahmet Nur Çebi, "Fenerbahçe, 'buyursunlar gelsinler' dedi. Biz de tekrar kapılarını çaldık. Ardından 'Galatasaray versin ondan sonra' denilerek, mazeret beyan edildi. Bunu da çok samimi bulmadığımı ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

    Siyah-beyazlı kulübün ikinci başkanı, geçen sezonun 5. haftasında kaptırdıkları liderliği bu sezonun aynın haftasında devraldıklarını hatırlattı.

    "İNŞALLAH ALLAH LİDER OLARAK DEVAM ETMEYİ NASİP EDER"

    Şampiyon olabilmek için liderliği uzun süre devam ettirmeleri gerektiğini anlatan Çebi, "Sezon öncesinde şampiyonluktan başka bir şey hayal etmemelerini futbolcularımıza ve teknik kadromuza söylemiştim. Şampiyonluktan başka bir şey hayal etmeyecek takımın şampiyon olabilmesi için lider olması, uzun bir süreci de lider götürmesi gerekiyor. İnşallah Allah bize burada durmayı ve lider olarak devam etmeyi nasip eder" ifadelerini kullandı.

    "SAKATLIKLARA ÇOK ÜZÜLÜYORUM"

    Çebi, futbol takımında yaşanan sakatlıklara çok üzüldüklerini söyleyerek "Sakatlıklar olduğu zaman çok üzülüyoruz. Plan ve programlarımızı mevcut duruma göre yapıyorsunuz ama sonradan sakatlıklar zarar veriyor. Ama futbolun fıtratında bu var. Sonuçta bunlar oluyor. Fakat büyük takımlara karşı diğer takımların futbolcularının kırıcı ve zarar verici oynadığını görüyorum. Bu hoş olmuyor. Yarın o çocuklar da büyük takımlarda oynayacaklar. Şu anda büyük futbolcuların ayaklarını kırarcasına mücadele etmelerini hoş karşılamıyorum." dedi ve Sosa'nın sakatlığı hakkında da "Sosa'nın sakatlığı çok zor bir sakatlık değil. Kontratını imzalayıp, satın aldıktan 3 ay sonra da böyle bir sakatlık olabilir. Sosa, bizim futbolcumuz ve öyle de kalacak" ifadelerine yer verdi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Göksel Gümüşdağ Ahmet Nur Çebi Spor Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    SALIM SIRTLI:

    FEDERASYON UTANSIN. GİDİN HER MAÇINIZI SÜPER LİĞDE TAKIMI OLMAYAN BİR ŞEHİREDE OYNAYIN BENCE, BU ADANA, İZMİR, ANTALYA, ELAZIG, MALATYA, DENİZLİ, TOKAT V. B. OLUR. BÖYLECE TÜRKİYENİN VE O ŞEHİRLERİN SEVGİSİNİ KAZANIRSINIZ BENCE.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title