Haberler

Koca Dava Açtı, Eşinin Telefonundan Çıplak Arşiv Çıktı

Güncelleme:

Eşinin sevgilisiyle çıplak fotoğraflarını bulan koca, boşanma davası açtı. İncelenen telefondan birçok çıplak fotoğraf ve yüzlerce erkeğin görüntüleri çıktı.

Eşinin âşığıyla çıplak fotoğrafını bulup boşanma davası açan koca, hayatını cehenneme çeviren telefonu inceletti. Teknik ekip tarafından incelenen telefonda, genç kadının erkeklere yolladığı birçok çıplak fotoğraf ve yüzlerce başka erkeğin fotoğrafı çıktı ve bu fotoğraflar mahkemeye sunuldu.

NELER OLDU?

İzmir'de oto aksesuar malzemeleri ticareti yapan ve 2 çocuğuyla mutlu bir hayat yaşayan 36 yaşındaki Hakan O, bir gün öğle saatinde aniden eve geldi. 15 yıllık eşi olan 32 yaşındaki Fatma O. evde yoktu. Hiçbir şey yokmuş gibi işine dönen koca, akşam yeniden eve geldiğinde, bu kez eşini hem sarhoş hem de yüzünde ve boynunda kızarıklıklar içinde buldu.

ALKOLÜN ETKİSİYLE SIZDI

Genç kadına öğlen eve geldiğini ancak kimseyi bulamadığını söyleyen koca, nerede olduğunu sordu. Çocukları okula bıraktıktan sonra canı sıkıldığını ve kaldırımda oturarak alkol aldığını öne sürdü. Çift arasında çıkan tartışmanın ardından, genç kadın aldığı alkolün etkisiyle sızdı.

250 BİN TL TAZMİNAT İSTİYOR

Şüphelenen koca eşinin cep telefonunun rehberini inceleyince, birçok arama tespit etti. Ardından fotoğraf dosyasına bakan koca, bu kez de bir adamın tamamen çıplak, eşini ise yarı çıplak olduğu o gün çekilmiş selfie fotoğrafları gördü. Eşiyle tekrar tartışan koca, anlaşmalı boşanmak istediğini söyledi.

Eşi de kabul etti. Ancak dava açmak için birlikte adliyeye giderken, genç kadın yolda anlaşmalı boşanmaktan vazgeçtiğini söyleyerek, otomobilden indi. Bunun üzerine Hakan O. adına İzmir Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvuran avukat Ayşe Esra Ünlü, müvekkilinin eşinden 250 bin TL, genç kadınla evli olduğunu bile bile ilişkiye girip selfie çektiren Kenan B.'den de 35 bin lira tazminat istedi.

ARŞİV ÇIKTI

Dava devam ederken yaşadığı bunalım içinde eşinin kendisini başka erkeklerle de aldatmış olabileceğini düşünen koca, genç kadının cep telefonunu teknik uzmanlara götürerek, silinmiş tüm kayıtları geri dönüşüm yoluyla inceletti.

Bu incelemede ise genç kadının selfie olarak çekip başka erkeklere gönderdiği çok sayıda yarı çıplak fotoğraf ile kendisine gönderilen yüzlerce erkeğin fotoğrafı ortaya çıktı. Eşinin kendisini bir değil çok sayıda erkekle aldattığını öğrenen Hakan O. bu fotoğrafları da mahkemeye delil olarak sundu. (Kaynak: Sabah)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İzmir Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (180)

feminist:

ayol, zaten hep erkekler aldatıyo, onlar dışarıda, iş hayatında, keyiflerince geziyorlar, yiyorlar. . . BİR KERECİK de kadın yapmış, çok mu? hep kadınlar eziliyor, hayatım! neyse! Kadına nasıl olsa nafaka da bağlar yüce Türk adaleti. Yaşasın adalet!

4
63
yanıtYanıtla
EmidrisMobil-IOS:

(165-166) “Rabbinizin, sizin için yarattığı eşlerinizi bırakıyor da insanlar arasından erkeklere mi yanaşıyorsunuz? Siz gerçekten haddi aşan bir topluluksunuz.” [Şuara Sûresi.166]

42
7
yanıtYanıtla
asdasd asdas:

Kadınları eziliyor bu ülkede. . . Hep Ak parti yüzünden. . . . Laik bir ülke olsaydık hiç böyle olmazdı akp nin yarattığı kadınlar bunlar. . . .

11
37
yanıtYanıtla
Doğru söz doğru hayatmobilWeb@haberler.com:

Bizde evliyiz. Evimizi emanet edip işimize gidiyoruz. Geriden pislik çevirenleri Allah ıslah etsin. Bune büyük edepsizliktir.

45
0
yanıtYanıtla
önder:

Güzel olanı değil namuslu olanı almak gerek

42
1
yanıtYanıtla
hbmobilWeb@haberler.com:

Adi ustunde kadin...seytanin sag kolu.

35
8
yanıtYanıtla
mardin:

Bıji namus bıji mezopotamya külturümüzden asla vazgeçmeyecez. istedikleri kadar bize getikafalı yobaz , barbar, terörist, kıro desinler biz çok mutluyuz elhamdülillah türk halkınında bizim gibi kültürlerine sahip çıkmalı. direnin arkadaş biraz yaw sadece biraz

18
22
yanıtYanıtla
halirbam:

kadina nicin elini kaldirsinki . . . Adam mantikli davraniyor . . hakli iken haksiz duruma düsecek . . 5 dk tatmin icin yillarini hapishanede birde tazminat borcu ile yasayacak . . . elini pisletmeye degmez bunun gibiler icin . . . . simdi bosanir . . cocugu varsa belki velayetini alir . . . tazminat davasini kazanir. . . pislikten kurtulur . . haydi eyvallah sen yoluna ben yoluma . . bitti . . . kadini dövüp öldürse . . . 10-15 senesini cürütür . . . hapishaneden cikar Hayati kayar. . . en iyisini yapmis . . .

38
1
yanıtYanıtla
sinemmobilWeb@haberler.com:

Şu evli kadınları ayartıp baştan çıkaran erkekler gün gelir aynı şeyi hemcinsleriniz de size yapar. Yapmayın yazık günahtır

23
14
yanıtYanıtla
olacağı bumobilWeb@haberler.com:

Adam suçu biraz da kendinde aramalı. Kadına ihtiyaç duyduklarını vermezsen gözü ister istemez dışarı kayar.

3
32
yanıtYanıtla
Tüm 180 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title