Haberler

Koç'un Cenazesindeki Esrarengiz Kişinin Kim Olduğu Belli Oldu

Güncelleme:

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un cenazesinde ilginç kıyafetleriyle dikkat çeken esrarengiz kişi Ali Koç'un çocukluk arkadaşı Cemil Dinçmen çıktı.

Mustafa Koç'un cenazesine katılan turuncu gözlüklü adamın kim olduğu sosyal medyada tartışma konusu olmuştu. Herkes o kişinin kim olduğunu merak ediyordu. Merak edilen kişinin kim olduğunu Sözcü Gazetesi Yazarı Oray Eğin, Twitter hesabından açıkladı.

ALİ KOÇ'UN ÇOCUKLUK ARKADAŞI

Oray Eğin, merak edilen şahsın Ali Koç'un çocukluk arkadaşı Cemil Dinçmen olduğunu açıklayarak, bir de fotoğraf paylaştı. Eğin bir de not yazdı: "O kadar sosyete gazetecisi var, yine ben aydınlatıyorum."

Cemil Dinçmen Koç'un cenazesinde bu şekilde görüntülenmişti

Twitter kullanıcılarının yazdıkları Tweetlerden bazıları:

- Cenazede ÖmerKoç'un arkasında duran enteresan gözlüklü kişinin kim olduğunu bilen var mı?

- Cenazede ki o orjinal gözlüklü ve tokalı kim?

- Ömer koç'un arkasındaki kırmızı gözlüklü abimiz kimdir çok merak ediyorum. Nasıl bir gözlüktür o öyle…

- Ya o Rahmi Koç'un arka tarafında bulunan kırmızı tuhaf gözlüklü tipe ne demeli…

- Koç ailesinin arkasında duran enteresan güneş gözlüklü pis sakallı abiyi merak ettim

- Mustafa Koç'un cenazesinde gözlüklü uzun boylu biri var en önde ve sürekli görüntüde o kim???

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Oray Eğin Ali Koç Twitter Sözcü Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (46)

10.köy:

Tayyip geziden korkusundan KOÇ GRUBUNA KAFA TUTMAYA ÇALIŞMIŞTI, ŞİMDİ sülalece özür dilemeye gelmişlerde ATATÜRKÇÜLER BUNU UNUTMAZ, YUTMAZ

13
48
yanıtYanıtla
Alparslanlar bitmez:

Kiliseden arkadaşıymış

11
39
yanıtYanıtla
Recep objektiv:

Yaptiginiz büyük bir saygisizlik. . .

yanıt20
yanıt3
AYNAYA BAK, İNSAN MISIN?:

ALPARSLANLAR BİTMEZ DİYEN ŞAHIS, SENİN CENAZENDE DE BU KADAR KALABALIK OLACAK MI, SEN BİR BUNU DÜŞÜN BENCE. . .

yanıt2
yanıt5
Adınızı Yazın10.köy:

Cenazede en iyi Adam musalla taşında yatıyor, birde temiz insanoğlu KEMAL KILIÇDAROĞLU, ALİ KOÇ. GERİSİ CEBİNİ DOLDURMAKLA MEŞGUL İNSANCIKLAR.

8
38
yanıtYanıtla
ISPARTA LI:

ARKADAŞINI SÖYLE SANA KİM OLDUNU SÖYLİYEYİM. DERLER.

22
14
yanıtYanıtla
38li:

rock konseri deyil orasi cenaze

26
8
yanıtYanıtla
suratabak:

boylesine erkek denilirmi?

12
18
yanıtYanıtla
////////:

sac sakal yernde kiz olmasi imkansiz

yanıt16
yanıt2
ADEM:

ŞU YORUMLARA BAKIYORUMDA 12 YIL ZORUNLU ÖĞRETİM YETERSİZ GELİYOR 20 YILA MI ÇIKARSAK ACABA? SYRICA SEÇMELİ DERSLERDEN KURAN-SİYER-TEMEL DİNİ BİLGİLER FAYDA VERMEMşİ ANLAŞILAN ACABA NE DERSİ koysak?

28
2
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title