Haberler

Kobi'ler de Numara Taşımaya Başladı

Bilgi Teknolojileri Kurumu'nun (BTK) izin vermesiyle birlikte küçük ve orta ölçekteki şirketlerde sabit numara taşıma hız kazanmaya başladı Bilgi Teknolojileri Kurumu'nun (BTK) izin vermesiyle birlikte küçük ve orta ölçekteki şirketlerde sabit...

Bilgi Teknolojileri Kurumu'nun (BTK) izin vermesiyle birlikte küçük ve orta ölçekteki şirketlerde sabit numara taşıma hız kazanmaya başladı Bilgi Teknolojileri Kurumu'nun (BTK) izin vermesiyle birlikte küçük ve orta ölçekteki şirketlerde sabit numara taşıma hız kazanmaya başladı. Numarasını taşıyan firmalara büyük kolaylık sunduklarını belirten OMS Telekom Genel Müdürü Fatih Özdemir, "Öncelikle tek numara üzerinden yüzlerce hat kullanılmasına imkan tanıyoruz. Ayrıca sabit ücret de almıyoruz. Örneğin 30 adet numarası olan bir şirketin, 25 TL'lik sabit ücret için sadece ayda 750 TL'lik sabit ücret gideri oluyor. Görüşme ücretleri ise bizde yüzde 50'ye varan oranlarda daha hesaplı. Numarasını bize taşıyan bir kurum, aylık binlerce TL'lik avantaj sağlıyor" dedi.

Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada, numara taşımada KOBİ'lerin de yarışa ortak olduğunu söyledi. Bilgi Teknolojileri Kurumu'nun (BTK) sabit numara taşımaya izin vermesiyle birlikte KOBİ düzeyindeki ses operatörlerinin, büyük hız kaydederek kurumsal şirketlere büyük avantajlar sağlamaya başladığını ifade eden Özdemir, "Numara taşımada bazı ses operatörü firmalar adeta büyüklere meydan okumaya başladı.

-YÜZDE 100 TÜRK ŞİRKETİ-

OMS'nin, Türkiye'nin yüzde 100 sermayeli şirketi olduğunu belirten Özdemir, "Kurulduğumuz 2011 yılının sonunda 500 bin dakika ses üretir konumdaydık. 2012 yılı sonunda ise bir milyon dakikaya ulaştık. Şu anda ise yıl bitmeden iki milyon dakika ses üretimi gerçekleştirir olduk. Yıl sonuna kadar üç milyon dakikayı aşmayı hedefliyoruz. Yani her yıl katlanarak büyüyoruz" dedi.

-SABİT ÜCRET ALMIYORUZ-

Şu anda bireysel kullanıcılara hitap etmeyen uygulama hakkında bilgi veren Fatih Özdemir, şunları söyledi:

"Bizim yaptığımız numara taşıma sistemi kurumsal müşteriler için geçerli. Yani bünyesinde en az 30 - 40 hat kullanan kurumsal şirketlere hizmet veriyoruz. Tek numara üzerinden yüzlerce hat kullanılmasına imkan tanıyoruz. Örneğin bir numara için operatöre ödenen sabit ücret 25 TL iken, 30 adet numara kullanan bir kurumun aylık sadece sabit ücrete ödeyeceği para 750 TL gibi bir rakama ulaşır. Halbuki numarasını bize taşıyan bir kurum için sabit ücret ortadan kalkıyor. Üstelik görüşme ücretleri de yüzde 50'ye yakın bir avantaj sağlıyor. Ayrıca tek numara üzerinden yüzlerce hat açabiliyoruz." - İstanbul

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title