Haberler

Kobe'nin muhteşem vedasına ünlü akını

Güncelleme:

Kobe Bryant'ın veda maçını David Beckham'dan Kanye West'e, Adam Lavine'dan Jay Z'ye birbirinden ünlü isimler en ön sıradan izledi.

Kobe Bryant'ın veda maçı unutulmazlar arasına girdi. Los Angeles Lakers'ın efsane guardı, kariyerinin son maçına 60 sayı ile damga vurdu ve takımının Utah Jazz'a karşı 101-96 kazanmasını sağladı. Bu muhteşem vedayı yerinde izlemek isteyen birbirinden ünlü isimler de karşılaşmanın gerçekleştiği Steples Center'a akın etti.

Süperstar Kanye West, bir süre önce sahalara veda eden dünyaca ünlü İngiliz futbolcu David Beckham ve ABD'li Hip-hop şarkıcısı Jay Z, Kobe'yi saha kenarında heyecanla izledi.

Rock yıldızı Adam Levine ve model sevgilisi Behati Prinslo, başarılı şarkıcı Weeknd ve model sevgilisi Bella Hadid de muhteşem karşılaşmayı tribünden izleyen isimler arasındaydı.

Başta Shaquille O'Neal ve Lamar Odom olmak üzere farklı kuşaklardan oluşan eski takım arkadaşları da Kobe'yi bu özel günde yalnız bırakmadı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

David Beckham Kobe Bryant Kanye West Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title