Haberler

Kobe Bryant, 2011 yılında Beşiktaş'ın kapısından dönmüştü

Güncelleme:

Ölümüyle tüm dünyayı yasa boğan Kobe Bryant'la ilgili Türkiye gerçeği ortaya çıktı. Beşiktaş Kulübü, 2011 yılında NBA'deki lokavt nedeniyle Kobe Bryant'a teklif yapmış ancak anlaşma sağlayamamıştı.

Amerika'da geçirdiği helikopter kazası sonrası hayatını kaybeden efsane basketbolcu Kobe Bryant, Türkiye'de oynamanın kıyısından dönmüştü.

2011 yılında NBA'de gerçekleşen lokavt nedeniyle oyuncular greve gitmiş ve sezonun ilk yarısında maçlar oynanmamıştı. Bu süreçte NBA'in yıldız isimlerinden Deron Williams'ı kadrosuna katan Beşiktaş'ın Kobe Bryant'la da anlaştığı iddia edilmiş ancak transfer son anda gerçekleşmemişti.

Dönemin Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören Kobe Bryant'la bizzat görüşmüş ve gelmeye ikna etmişti. Ancak Beşiktaş Basketbol Takımı'nın sponsorluk sorunları ve futbolda patlayan şike olayları nedeniyle transfer iptal olmuştu.

THY REKLAMINDA BOY GÖSTERMİŞTİ

Efsane basketbolcu, 2012 yılında futbolun süper yıldızı Lionel Messi ile kamera karşısına geçmiş ve tüm dünyada ses getirmişti.

Kobe Bryant, 2011 yılında Beşiktaş'ın kapısından dönmüştü

6 Aralık 2012'de çekilen "Kobe vs. Messi: Legends on Board" isimli reklam filmi, 170'in üzerinde ülkede yayınlanmıştı. Filmde, Messi ve Bryant'ın Kızıl Meydan, Çin Seddi, Maldiv Adaları, Bangkok ile Kilimanjaro Dağları gibi THY'nin uçuş sağladığı birçok mekanda çekilen fotoğraflar üzerinden dostça rekabetleri anlatılıyordu. Uçuş için farklı havalimanlarında bulunan THY danışma alanlarına müracaat edilmesini konu alan film, İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda Messi'nin çektirdiği fotoğrafı Kobe'nin sabote etmesiyle son buluyordu.

THY, bu reklam filminin devamını ise 2013 yılında çekmiş ve "Kobe vs. Messi: Shootout" reklamı tüm dünyada büyük ses getirmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lionel Messi Kobe Bryant Beşiktaş Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi?
500

Yorumlar (2)

ym:

iyi oyuncuydu kimini fakirlik oldurur kimini zenginlik öldürür

0
0
yanıtYanıtla
Tret:

Efsaneydi...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title