Haberler

Kobani Duman Altında! Mermiler Türkiye'ye Düşüyor

Güncelleme:

Kobani'de YPG ile IŞİD arasındaki çatışmalar artarken Türk toplarına da mermiler düşüyor. Kobani merkezine düşen havan topları ise, kentin birçok yerini dumanla kapladı.

Suriye'nin Kobani kentinde 40 gündür YPG güçleri ile IŞİD arasında yaşanan çatışmalar şiddetini artırdı. Türk toplarına da mermiler düşerken Kobani merkezine düşen havan topları ise, kentin birçok yerini dumanla kapladı.

AĞIR SİLAHLAR KULLANILIYOR

Sabahın erken saatlerinde başlayan çatışma her geçen saat şiddetini artırıyor. YPG güçleri ile IŞİD militanları arasında süren çatışmada havan topu, uçaksavar, bixi, gibi ağır silahlar kullanıldı.

MERMİLER TÜRK TOPRAKLARINA DÜŞÜYOR, KOBANİ DUMAN ALTINDA

Silah sesleri Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinden duyulurken, kurşunların zaman zaman Türk topraklarına düştüğü görüldü. Kobani merkezine düşen havan topları ise, kentin birçok yerini dumanla kapladı.

HAVA SALDIRISI OLMADI

Öte yandan, koalisyon güçlerine ait savaş uçaklarının bugün bir saldırı düzenlemediği kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Türkiye Suriye Kobani Dünya Haberler

500

Yorumlar (2)

TÜRK OGLU TÜRK:

KOBANİ YERLE BİR OLSUN İNŞAALLAH DİNSİZ İMANSIZ PKK YOK OLSUN

30
11
yanıtYanıtla
kapkara:

NE KOBANİYMİŞ BE . . KÖY KADAR YER BÜTÜN DÜNYAYI MEŞGUL ETTİ birileri filim çeviriyor bizim gibi salaklar da seyrediyor. . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title