Haberler

Koalisyon ve Erken Seçim Tartışmaları

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, CHP ile Adalet ve Kalkınma Partisi koalisyonunda Bilecik’in kazançlı çıkacağını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, CHP ile Adalet ve Kalkınma Partisi koalisyonunda Bilecik'in kazançlı çıkacağını söyledi.

Gültekin Çalışkan İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye gündemindeki koalisyon ve erken seçim tartışmalarına değindi. Adalet ve Kalkınma Partisi ile CHP'nin yapacağı koalisyon ile Bilecik'in kazanacağı söyleyen Çalışkan, "2 milletvekili çıkaran bir ilde 1 milletvekilinin CHP'den olması dolayısıyla büyük bir sevinç yaşadık. Diğer milletvekillini Adalet ve Kalkınma Partisi çıkardı. Bu koalisyon ile kaybeden olmaz kazanan olur. İki partinin de çok iyi hizmet edeceğine inanıyorum. Kaldı ki biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak sayın Yaşar Tüzün'ün milletvekilliği döneminde de muhalefet partisi milletvekiliyken de hizmet ettiğini biliyorum. Kimse onu yadsıyamaz. Zaten vatandaş da onu sandıkta gösterdi. Bilecik bu durumda bir şey kaybetmez. Bilecik'te bir Adalet ve Kalkınma Partisi bir de CHP vekilliği var. Koalisyon olursa tabi ki hizmet edecekler. Etmezlerse 2019'da tekrar seçim var zaten. Menfaat Bilecik ise hizmet yapmaları gerekir. Bilecik için bir şey yapılacaksa siyasi olarak fikir olarak ayrı olabilirsiniz ama Bilecik ön plana çıktığı zaman birlik beraberlik olmaları gerekiyor. Birisi muhalefet de birisi iktidar da olsa her zaman onu isterim. Menfaat Bilecik ise herkes bir şeyler yapmak zorunda" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title