Haberler

Ko-mek ve Bilgi Evi Öğretmenleri 24 Kasım'ı Kutladı

MEK ve Bilgi Evi öğretmenleri, Öğretmenler Günü etkinliğinde buluştu.

KO-MEK ve Bilgi Evi öğretmenleri, Öğretmenler Günü etkinliğinde buluştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde KO-MEK ve Bilgi evi öğretmenleri ile bir araya geldi. Etkinlikte konuşan Başkan Karaosmanoğlu, "Bir insanı mutlu etmek, hayata hazırlamak çok önemli, hep beraber cehaleti ortadan kaldıracağız" diyerek tüm öğretmenlere başarı diledi. 24 Kasım öğretmenler günü kutlama yemeğine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile KO-MEK ve Bilgi evi personeli katıldı. Gecede ilk önce İzmit Mehmet Ali Paşa Halk Oyunları Spor Kulübü sahne alarak izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Katırcıoğlu'nun konuşmasından sonra KO-MEK'in Başkan Karaosmanoğlu'na öğretmenler günü sürprizi olarak hazırladığı anı defteri hediye edildi. Anı defterinde yer alan bölümler sürpriz olarak başkan Karaosmanoğlu ve salondakilere sinevizyon eşliğinde izlettirildi. KO-MEK kursiyerlerinin anlattığı başarı hikayeleri salonda duygulu anların yaşanmasına neden oldu. Yüzlerce KO-MEK kursiyerinin duygularını satırlara döktüğü anı defteri KO-MEK izleme ve değerlendirme birim sorumlusu Mesut Barış tarafından Karaosmanoğlu'na hediye edildi.

Daha sonra bir konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Şehri imar edip nesli ihmal edersek yaptıklarımız ihmal edilen nesil tarafından tahrip edilir. KO-MEK bir aile, buraya gelen birçok kişi yalnızlıktan, umutsuzluktan kurtuluyor. Bir insanı mutlu etmek çok güzel şey, hep beraber cehaleti ortadan kaldıracağız" diyerek tüm öğretmenlere başarı diledi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title