Haberler

Ko-mek'ten Yöneticilere Drama Kursu

MEK’in idarecilere yönelik açtığı drama kursunda eğitimler, Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları sanatçısı Mehmet Beyazıt Uzgaş ve İnci Cevher Uzgaş tarafından veriliyor.

KO-MEK'in idarecilere yönelik açtığı drama kursunda eğitimler, Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları sanatçısı Mehmet Beyazıt Uzgaş ve İnci Cevher Uzgaş tarafından veriliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü ve Kocaeli Tiyatro İz tarafından geçtiğimiz dönem kurs merkezi idarecilerine yönelik başlatılan drama eğitiminin kapsamı bu yıl genişletilerek idare yardımcılarına da verilmeye başlandı. Eğitimler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları sanatçısı Mehmet Beyazıt Uzgaş ve İnci Cevher Uzgaş tarafından veriliyor.

Drama yönetimiyle çağın ihtiyaçlarına göre düşünce ve duygu eğitimi "öğrenmeyi öğrenmek" adıyla verilen eğitimlerde amaç önce "iyi insan" sonra "iyi meslek erbabı" yetiştirmek. Sivil Toplum Merkezi'nde verilen eğitimlere KO-MEK Genel Koordinatörü Lokman Ceyhan, KO-MEK Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Birsen Nacak Kılıç ve KO-MEK İzleme Değerlendirme biriminden Abdullah Gönenç de katılarak eğitimleri yakından takip etti.

KO-MEK kurs merkezi idareci yardımcılarına verilen eğitimlerde konuşan drama eğitmeni Mehmet Beyazıt Uzgaş, katılımcılara Müslüman bir ferdin günlük hayatta nasıl davranıp konuşması gerektiği konusunda bilgiler verdi. Ugzaş konuşmasında, "Edebi nezaketi terk etmeyin. Amacımız oyunla öğretmek drama bizim hayatımıza Peygamber Efendimizle birlikte girdi. Önce batı keşfetti biz daha yeni kendimize uyarlıyoruz" dedi.

Uzgaş, önce iyi insan sonra iyi meslek erbabı temelini alarak drama uygulamaları yaptıklarını belirtti. Yıl boyunca devam edecek olan eğitimler sonunda katılımcılara sertifika verilecek. Geçen yıl ilk kez kurs idarecilerine verilen drama eğitiminde 50 katılımcı sertifika almıştı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Beyazıt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title