Haberler

KO-MEK'ten Sevgi Evleri Ziyareti

Güncelleme:

Kocaeli Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren KO-MEK kursiyerleri Gebze Çayırova Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret etti.

Sevgi evi çocukları Çayırova KO-MEK kursiyerlerini sevinçle karşıladı.

SEVGİ BAĞI KURULDU

KO-MEK kursiyerleri, evlerinde yaptıkları yemekleri Sevgi Evleri çocukları ile paylaştı. Birçok yaş grubunu yetiştiren Çayırova Sevgi Evleri'nde çocuklar, KO-MEK kursiyerlerine ikramlarından dolayı teşekkür etti.

GÖNÜLLÜ ÇALIŞMAK İSTERİM

İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde okuyan KO-MEK kursiyeri Sümeyye Karcı, çok duygulandığını belirterek, "KO-MEK'te birçok branşta eğitim aldım. KO-MEK'te eğitimlerin yanında yapılan sosyal projelerinde çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Sosyoloji bölümünde okuduğum için birçok insanı tanımam lazım. Buraya gelmek benim için çok faydalı oldu. Fakat ben boş zamanlarımda buraya gelip gönüllü olarak çalışmak isterim" dedi.

SEVGİYE İHTİYAÇLARI VAR

Çocukların mutluluklarını paylaştıklarını söyleyen KO-MEK kursiyeri Karcı, "İlk defa böyle bir yere geliyorum. Bir okul binası gibi soğuk bir yer hayal ediyordum. Fakat gayet güzel çok sıcak bir ev ortamı var. Bizi görünce hepsi çok mutlu oldu. Çok sıcakkanlılar girdiğimiz andan itibaren yakınlaşmaya çalışıyorlar. Kesinlikle sevgiye ihtiyaçları var" dedi.

ÇOK DUYGULANDIM

KO-MEK Çayırova Kurs Merkezi Aerobik kursiyeri Müyesser Tokat da "Hayatımda ilk defa böyle bir yere geldim. Çocuklarımızın emin ellerde olmasını görmek beni çok mutlu etti. Çocukların evlerini ziyaret ederken çok duygulandım. Yaşadıkları ortam dört dörtlüktü. Çocuklar bizi çok sıcak karşıladılar. Bundan sonra sıklıkla gelmeyi düşünüyorum" dedi.

KO-MEK YARDIMLAŞMADA ÖNCÜ

Kocaeli halkına meslek ve sanat eğitimi vermeyi amaçlayan KO-MEK kursları, kursiyerlerinin sosyalleşmesine ve toplumun her kesiminden insanın birbiriyle iletişimini geliştirmesine öncülük ediyor. KO-MEK verdiği eğitimlerin yanı sıra kursiyerleri ile birlikte düzenlediği etkinliklerle toplum içerisinde birlik, beraberlik ve yardımlaşma gibi değerlerin gelişmesine de katkı sunuyor.​


Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Üniversitesi Çayırova Gebze Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title