Haberler

Ko-Mek'te Usta Öğreticilere Kurum İçi Eğitim

Güncelleme:

2014–2015 yarıyıl tatilinde KO-MEK usta öğreticileri yoğun bir eğitim sürecinden geçti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları(KO-MEK)'nın yeni usta öğreticileri, KO-MEK'in kendileri için düzenlediği yarıyıl eğitimlerine katıldı. Alanında uzman eğitmenler tarafından birçok farklı konuda eğitime tabi tutulan KO-MEK usta öğreticisi ve yöneticilerine, yeni dönemde eğitim almaya başlayacak kursiyerlerle daha başarılı iletişim kurma ve onlara eğitim vermenin yolu açıldı.

OLUMLU DÜŞÜNMEDEN ZİHİN SAKİNLEŞTİRMEYE

Her yıl eğitim verdiği branş sayısını artırarak hizmet alanını genişleten KO-MEK, Kocaeli halkına daha kaliteli hizmet verebilmek adına kendi personeli için farklı alanlarda eğitimler düzenledi. Nefes eğitimi, olumlu düşünme, zihni sakinleştirme, problem tanıma ve çözme teknikleri, arşiv düzenleme, alan çalışmaları gibi konularda eğitim gören KO-MEK usta öğreticileri, eğitimlerin son gününde SDKM Büyük Sahne'de oynanan Çıkmaz Sokak Çocukları adlı tiyatro oyununu izleyerek, eğitimlerini tamamladılar.

''EĞİTİMLER BİZİ MOTİVE EDİYOR''

KO-MEK'te Çocuk Gelişimi usta öğreticisi olarak göreve başlayan Hayrunnisa Usta, yarıyıl tatilinde KO-MEK eğitimlerine katıldığını belirterek, ''KO-MEK'te farklı etkinlikler yapıyoruz. Nefes egzersizleri yaptık. Çok başarılı bir çalışmaydı. Arkadaşlarla beraber kendimizi çok iyi ve dingin hissediyoruz'' dedi. Bu eğitimlerin ileriki aşamalarda çalışma ortamlarında kendilerine motivasyon olarak fayda sağlayacağını söyleyen Hayrünnisa Usta, ''Kendimizi geliştirmemiz ile alakalı birçok etkinlik yapıyoruz ve zamanımızı dolu dolu geçiriyoruz. Eğitimlerden çok memnunuz '' diye konuştu.

''ARKADAŞLARLA TANIŞTIK''

KO-MEK Beylikbağı kurs merkezinde Hasta Kabul İşlemleri Usta Öğreticisi olarak çalışmaya başlayan Tarık Dereli, yarıyıl tatilindeki eğitimlerde diğer kurs merkezlerindeki arkadaşlarıyla tanışma fırsatın olduğunu söyleyerek, ''Benim açımdan bu eğitimlerin ve kaynaşma ortamının olması çok güzeldi'' diye konuştu. Kandıra Kurs Merkezi'nde İğne Oyası Usta Öğreticisi olarak görev yapan Kıymet Okumuş, eğitim verdiği branş ile ilgili olarak iğne oyasının zevkli bir alan olduğunu söyledi. Kıymet Okumuş, ''İlk başta zor gibi gelse de puzzle gibi yaptıkça tamamlanan bir parça ve çok keyifli bir hobi'' diye konuştu. Yarı yıl tatilindeki eğitimleri de değerlendiren Okumuş, ''Eğitimlerin hem kişisel gelişimimiz ile alakalı hem de karşımızdaki insanla empati yaparak onu anlayabilmemiz konusunda çok faydalı olduğunu düşünüyorum'' dedi.

Bahçecik ve Yuvacık kurs merkezlerinde step-aerobik alanında eğitim veren Gülşah Aydın ise geçen yıl çalışmaya başladığını söyleyerek, ''Eğitimler ve organizasyonlar çok güzel. Ben de kızımla birlikte tiyatroya geldim'' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title