Haberler

Ko-Mek Personel Eğitimleri Başladı

Güncelleme:

Yeni döneme hazırlanan KO-MEK'te usta öğreticilere ve personele yönelik eğitimler başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (KO-MEK)'in düzenlediği 2014-2015 personel eğitimleri yapılmaya başladı. Alanında uzman kişilerin verdiği eğitimlere KO-MEK yöneticileriyle usta öğreticileri katıldı.

KO-MEK HEDEFE ODAKLANDI

Her yıl eğitim verdiği branş sayısını artırarak hizmet alanını genişleten KO-MEK, Kocaeli halkına daha kaliteli hizmet verebilmek için kendi personeli için farklı alanlarda eğitimler düzenledi. İlk olarak giyim ve bilgisayar alanlarında eğitimlere katılan KO-MEK çalışanları, verilen eğitimlerle daha başarılı bir eğitim yılı geçirilmesi hedeflendi.

KO-MEK'TE EL SANATLARI DAHA RENKLİ OLACAK

Halkın talepleri doğrultusunda eğitimler veren KO-MEK, el sanatları branşında eğitim veren personeli için "Desen Tasarımı ve Renklendirme" eğitimi düzenledi. Alanında uzman eğitmen Müşerref Ergün'ün verdiği derslerde kare desen oluşumu, yuvarlak desen oluşumu, köşe desen oluşumu, modernizasyon, renklendirme konuları işlendi. Farklı desenler ve farklı renklendirme teknikleriyle yeni yılda KO-MEK'in el sanatları teknolojisi alanındaki eserlerinin daha yaratıcı ve renkli olması hedefleniyor. Mefruşat, el nakışı, iğne oyası usta öğreticilerinin katıldığı eğitim iki hafta sürecek.

KO-MEK ÇALIŞANLARINI EĞİTİYOR

Mesleki ve sanat eğitimde kendini sürekli geliştiren ve Kocaeli halkına istihdam olanağı sağlayan KO-MEK, çalışanlarına "İleri Excel" eğitimi veriyor. Excel konusunda uzman KO-MEK usta öğreticisi Muhammet Eşe'nin verdiği eğitime bilgisayar usta öğreticileri, kurs merkezi yöneticileri, kurs merkezi yönetici yardımcıları katılıyor. 2 hafta sürecek eğitimlerde KO-MEK çalışanlarına, Microsoft Office Excel programında kişisel gelişimin arttırılması, tablolama, veri raporlama, filtreleme ve formüller ile daha hızlı işlem yapabilme işlemleri öğretilecek.

KO-MEK ÇITAYI YÜKSELTİYOR

Meslek ve sanat eğitiminde öncü olan ve Kocaeli halkına ücretsiz eğitim veren KO-MEK, bu yıl eğitim kalitesinin çıtasını yükseltti. Bugüne kadar 330 bini aşkın kursiyer mezun eden KO-MEK, bu yıl kursiyerlerine daha faydalı olabilmek için çalışanlarına farklı alanlarda eğitim vererek yeni eğitim dönemine hazır bir şekilde giriş yapmayı hedefliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title