Haberler

Ko-mek Dersleri Terapi Gibi Geliyor

MEK’te eğitim alan ev hanımları ve emekli bayanlar, derslerin terapi gibi geldiğini söyledi.

KO-MEK'te eğitim alan ev hanımları ve emekli bayanlar, derslerin terapi gibi geldiğini söyledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları(KO-MEK) özellikle ev hanımları için bulunmaz bir fırsat oldu. Evde vakit geçirmek istemeyen bayanlar KO-MEK'e gelerek hem yeni şeyler öğrendi, hem de sağlığını korudu. KO-MEK'te özellikle ev hanımlarının tercih ettiği mefruşat bölümünde kursiyerler, alanında uzman usta öğreticiler eşliğinde verilen eğitimler sayesinde yeni ufuklara yelken açıyor. İş hayatından uzak, evde zaman geçiren emekli bayanlar için de bulunmaz fırsat olan KO-MEK, kursiyerlerine hem eğitim veriyor hem de aile sıcaklığında vakit geçirmelerini sağlıyor.

KO-MEK sayesinde birçok şeyi öğrendiğini ifade eden Fatma Batmaz, "Kurslar sayesinde günler daha güzel geçiyor" dedi. Başka bir kursiyer olan Fatma Karaaslan ise "KO-MEK'e başladığım zaman herkes hastalığımdan dolayı yapamazsın diyerek karşı çıkıyordu, ama buraya geldikten sonra hem hastalıklarımdan kurtuldum, hem de kurslar sayesinde zamanımız daha iyi geçiyor" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title