Haberler

Ko-Mek Aile Okulu'nda Mezuniyet Sevinci

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) kapsamında açılan Aile Okulu, 3. dönem mezunlarını verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) kapsamında açılan Aile Okulu, 3. dönem mezunlarını verdi.

Uluslararası Gençlik Merkezi'nde düzenlenen mezuniyet törenine, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Yeşildal, KO-MEK yöneticileri ve kursiyerler katıldı.

Törende, Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Planlama ve Yönetim Daire Başkanı Mehmet Baki Öztürk, "Ailede Mutluluğun Sırları" konulu seminer verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise aile bütünlüğünün önemini vurgulayarak, "Allah'ı tanımayan onunla beraber olmayanlar mutlu olamaz. Onu zikreden insanlar, hayattan zevk alır. Eşimiz bir melek değil, insanların eksikleri olur. Onları eksikleri ile beraber kabul etmemiz gerekir" ifadesini kullandı.

Tören, başarılı olan kursiyerlere katılım belgeleri verilmesiyle sona erdi.

Aile Okulu'ndan şu ana kadar 741 kursiyerin mezun olduğu belirtildi.

Kaynak: AA / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title