Haberler

Ko-Mek 10. Genel Sergisi Sona Erdi

MEK 10. Genel Sergisi’nin son gününde KO-MEK kursiyerleri arasında iğne oyası branş yarışması yapıldı.

KO-MEK 10. Genel Sergisi'nin son gününde KO-MEK kursiyerleri arasında iğne oyası branş yarışması yapıldı.

Kursiyerler kendilerine verilen süre içerisinde verilen örneğe en uygun şekilde yaptıkları ürünleri jüri üyelerine sundu. Usta Öğreticilerden oluşan jüri üyeleri kullanılan teknik ve görselliklerine göre değerlendirme yaparak dereceye girenleri belirledi. Genel Sergi, verilen konserlerle son buldu.

Birbirinden güzel ürünlerin yapıldığı iğne oyası yarışmasında, birinci Kandıra Kurs Merkezi'nden Nuray Sakacı, ikinci Bahçecik Kurs Merkezi'nden Suna Duran, üçüncü ise Köseköy Kurs Merkezi'nden Sevgül Asakkaya oldu. Kursiyerler, ödüllerini Güneş Sahnesi'nde teslim aldı.

Yarışma sonrası KO-MEK Genel Sergisi'ni ziyarete gelen katılımcılar için müzik branşı usta öğreticileri ve öğrencileri sırasıyla konser verdiler. Tahsin Yıldırım, Nimet Karagöl, Mahir Gündoğan, Zafer Topçu, Ali Erdem Kocamış ve öğrencilerinden oluşan ekiplerle Türk Halk müziği dalında ziyaretçilere birbirinden güzel eserlerle müzik dinetisi sundular. Konserlerle son bulan KO-MEK Genel Sergisine 4 gün boyunca Kocaeli halkı yoğun ilgi gösterdi.

2013 - 2014 eğitim ve öğretim yılında Kocaeli'nde bulanan 43 kurs merkezinde eğitim alan 40 bin 242 kursiyerin yaptığı ürünler arasından seçilen eserler Genel Sergi de yer aldı. Dört gün boyunca Kocaeli halkının ziyaret ettiği KO-MEK 10. Genel Sergisi'nde barış temasının işlendiği 1538 el emeği göz nuru eser sergilendi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title