Haberler

Kmü Öğrencisinden Renkli Fotoğraf Sergisi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) 5N1K Öğrenci Topluluğu tarafından karma fotoğraf sergisi düzenlendi.

Edebiyat Fakültesi öğrencisi Melek Şahin'in objektifinden yansıyan karelerde doğa, hayvan ve bitki fotoğrafları ile Karaman ve Antalya'nın tarihi turistik mekanlarının da içinde bulunduğu 40'a yakın fotoğraf yer alıyor. Melek Şahin, sergiye ilişkin yaptığı açıklamada, lise yıllarından itibaren fotoğrafçılıkla ilgilendiğini ancak iki yıldır profesyonel olarak çekim yaptığını dile getirdi. İnsan ve manzara ağırlıklı çalıştığını söyleyen Şahin, "Fotoğraf benim için görünmeyeni ortaya çıkarmak ya da görünen bir nesneye başka bir gözle bakmak demektir" dedi. Şahin, açtığı sergiyle fotoğraflarını arkadaşlarıyla paylaşarak onların beğenisine sunmayı ve yapılan yorumlarla fotoğrafçı kimliğini daha da geliştirmeyi amaçladığını ifade etti.

KMÜ Sağlık Kültür ve Spor Dairesi sergi alanında 28 Nisan Pazartesi günü başlayan sergi, 30 Nisan'a kadar ziyaretçilere açık olacak. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Melek Şahin Antalya Karaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title