Haberler

Kmü'de Yerel Yönetimler Söyleşisi

Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi (KMÜ) Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler bölümü tarafından "Yerel Yönetimler" konulu söyleşi düzenlendi.

Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi (KMÜ) Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler bölümü tarafından "Yerel Yönetimler" konulu söyleşi düzenlendi. Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, KMÜ Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'ndaki söyleşide yaptığı konuşmada, büyüyen ve gelişen Türkiye yolunda genç nesillerin üzerine düşen sorumluluğun son derece önemli olduğunu belirtti.

Tarih boyunca bu topraklar üzerinde bir takım kirli emelleri olan güçler tarafından siyasi, ekonomik ve toplumsal anlamda sürekli saldırılara maruz kalındığını ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:

"Yaklaşık 16 yıldır tüm Türkiye'de yapılamaz denilen birçok yatırım ve hizmet milletimizle buluştu. AK Parti hükümetleri döneminde birçok alanda büyük hizmetler gerçekleştirildi. Yerel yönetimlerde de önemli reformlar yapıldı. Merkezi yönetimimizin desteği ile Karaman merkezi ve il genelinde önemli çalışmalar yapıldı ve yapılıyor. Karaman Belediyesi olarak sorumluluk alanımızda vatandaşlarımıza sunduğumuz yatırım ve hizmetlerle Karaman, ülkenin parlayan yıldızı haline geldi. Bunun yanı sıra yine Karaman Belediyesi olarak çevre ilçelerimize tüm teknik ve yapısal desteği veriyoruz."

Söyleşiye, Karaman Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Bağırgan, Kazım Karabekir Kaymakamı Ramazan Polat, Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Müdür Yardımcısı Kadir Akpınar ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kazım Karabekir AK Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title