Haberler

Kmü'de Hemşireler Kep Attı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) geçtiğimiz aylarda Sağlık Bilimleri Fakültesine dönüştürülen Sağlık Yüksekokulunun mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) geçtiğimiz aylarda Sağlık Bilimleri Fakültesine dönüştürülen Sağlık Yüksekokulunun mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Törene KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Yıldırım, dekan ve müdürler, üniversite personeli, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende konuşan KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, "Bugün bir yandan öğrencilerimizi mezun etmenin onurunu yaşarken diğer taraftan dört yıldır birlikte olduğumuz, üniversitemiz ailesinin birer parçası olan öğrencilerimizden ayrılmanın hüznünü yaşıyoruz. Öğrencilerimizin üniversitemizi en iyi şekilde temsil edeceğine ve görevlerini en iyi şekilde yapacaklarına inancım tamdır. Bugün kutladığımız bu başarı hepimizin başarısıdır" dedi.

Konuşmaların ardından mezun olan öğrenciler isimleri okunarak sahneye davet edildi ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nejla Canbulat Şahiner eşliğinde 'hemşirelik andı' okudu. Bayrak ve flama devir tesliminin ardından KMÜ öğrenci toplulukları arasında en fazla etkinlik düzenleyen ikinci topluluk olan Sağlık, Kültür ve Etik Öğrenci Topluluğu Başkanı Berivan Kınış'a plaket verildi. Dereceye giren öğrencilere başarı belgelerinin, mezun olan öğrencilere de diplomalarının verilmesi ile birlikte öğrenciler keplerini havaya fırlatarak mezuniyet coşkusunu yaşadı. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Yıldırım Sabri Gökmen Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title