Haberler

Kmtso Başkanı Karaküçük'ten Eğitime Dev Destek

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Kemal Karaküçük'ün babası adına yapılacak 32 derslikli okul için ilk adım atıldı.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Kemal Karaküçük'ün babası adına yapılacak 32 derslikli okul için ilk adım atıldı.

Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe'nin makamında düzenlenen imza töreninde, çalışmalarının başlaması için protokol imzalandı.

İmza töreninde konuşan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Kemal Karaküçük, insana olan yatırımının hiçbir zaman boşa çıkmayacağını ifade ederek, okul adının babasının isminin verileceğini söyledi.

Eğitime yüzde yüz destek anlayışıyla hareket ettiklerini kaydeden Karakücük, bu anlayışla çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Kemal Karaküçük'e eğitime olan büyük desteklerinden dolayı teşekkür eden Vali Kocatepe ise, 39. okul protokolünün imzalandığını söyledi.

Tören, Vali Kocatepe, Odası KMTSO Başkanı Kemal Karaküçük, Onikişubat Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt'un protokole imza atmasıyla sona erdi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Karaküçük Şükrü Kocatepe Kahramanmaraş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title