Haberler

Kliksa, Denizli'nin Online Alışveriş Haritasını Açıkladı

Kliksa.com verilerine göre, Denizlililer bilgisayar, telefon, elektrikli ev aletleri, anne bebek, oyuncak, TV ve görüntü sistemleri kategorilerine yoğun ilgi gösteriyor Sabancı Topluluğu'nun online alışveriş platformu Kliksa, Denizli'nin online alışveriş haritasını açıkladı.

Kliksa.com verilerine göre, Denizlililer bilgisayar, telefon, elektrikli ev aletleri, anne bebek, oyuncak, TV ve görüntü sistemleri kategorilerine yoğun ilgi gösteriyor

Sabancı Topluluğu'nun online alışveriş platformu Kliksa, Denizli'nin online alışveriş haritasını açıkladı. Kliksa açıklamasına göre, Denizlililer bilgisayar, telefon, elektrikli ev aletleri, anne bebek, oyuncak, TV ve görüntü sistemleri kategorilerine daha çok ilgi gösteriyor. Ürün bazında ise akıllı telefon, televizyon, USB bellek, elektrikli süpürge ve tablet bilgisayar en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Denizli'de online alışverişin büyük bölümü sırasıyla Çivril, Acıpayam, Kale, Sarayköy, Honaz, Buldan, Tavas, Çal ve Serinhisar ilçelerinde gerçekleşiyor.

Denizlili kadınlar, en çok akıllı telefon, televizyon, USB bellek, elektrikli süpürge ve oyuncak satın alırken, yüzde 44'ü alışverişini tek çekimle, yüzde 56'sı ise taksitlendirerek gerçekleştiriyor.

Erkekler ise sırasıyla akıllı telefon, televizyon, USB bellek, tablet bilgisayar, ve hafıza kartı tercih ediyor. Denizlili erkeklerin yüzde 42'si tek çekim, yüzde 58'i ise taksitli alışverişi tercih ediyor.

Kaynak: AA / Güncel

Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title