Haberler

KKTC'li Bakan Berova: "Darbe Girişiminin KKTC'ye Yansımalarını Şimdiden Söylemek İçin Erken"

KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova, FETÖ’nün uzantılarının önemli bir bacağının da eğitimin içinde olduğunu ancak bunun etkilerinin KKTC’ye nasıl yansıyacağını söylemeyi erken bulduğunu ifade etti.

KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova, FETÖ'nün uzantılarının önemli bir bacağının da eğitimin içinde olduğunu ancak bunun etkilerinin KKTC'ye nasıl yansıyacağını söylemeyi erken bulduğunu ifade etti.

Bakan Berova, Türkiye'nin çok hızlı bir şekilde FETÖ terör örgütünden arınmak için birtakım uygulamalar başlattığını hatırlatarak, örgütün uzantılarının önemli bir bacağının da eğitimin içinde olduğunu ancak bunun etkilerinin KKTC'ye nasıl yansıyacağını söylemeyi erken bulduğunu ifade etti. Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Bakan Berova, katıldığı bir televizyon programında, Türkiye'de yaşanan darbe girişiminin eğitim sektörüne etkileri ve yeni eğitim yılına yönelik çalışmalar hakkında bilgi verdi. - LEFKOŞA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Türkiye Berova Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title