Haberler

KKTC'de Komşu Kavgası Ölümle Bitti

- KKTC'de komşu kavgası ölümle bittiLEFKOŞA - KKTC'de komşusunu yaralayan 70 yaşındaki Bekir Bahtıkara, daha sonra canına kıydı.

- KKTC'de komşu kavgası ölümle bitti

LEFKOŞA - KKTC'de komşusunu yaralayan 70 yaşındaki Bekir Bahtıkara, daha sonra canına kıydı.

KKTC'nin Mağusa' ya bağlı Türkmenköy sakini Bekir Bahtıkara'nın av tüfeğiyle balkonda oturan komşusuna bir el ateş açtı. Bahtıkara, daha sonra intihar etti. iddiaya göre, iki komşu arasında çıkan kavgada Bahtıkara komşusuna ateş ettikten sonra kendi canına kıydı. KKTC Polisinin verdiği bilgiye göre, Bekir Bahtıkara, henüz tespit edilemeyen nedenle adına kayıtlı av tüfeğiyle yolun karşısında, evinin balkonunda oturan komşusu İsmail Özgünel'e bir el ateş açtı. Bahtıkara, sonra da evinin avlusunda intihar ederek yaşamına son verdi. Bekir Bahtıkara'nın Sami ismiyle tanındığı kaydedildi.

Polis, İsmail Özgünel'in yüzünün sol kısmından ve sol kolundan hafif şekilde yaralandığını açıkladı. Özgünel'in Gazimağusa Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu olduğu belirtildi. KKTC Polisinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mağusa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title