Haberler

KKTC'de İşadamı Erülkü ve Eşinin Esrarengiz Ölümü

KKTC'de süpermarket sahibi işadamı Oktay Erülkü ve eşi Ülgen Erülkü bir otomobilde ölü bulundu.

KKTC'de süpermarket sahibi işadamı Oktay Erülkü ve eşi Ülgen Erülkü bir otomobilde ölü bulundu. Çiftin ölmeden önce yakınlarını ziyaret ettikleri, mutlu fotoğraflarından 1000 tane bastırdıkları, tarım ilacı aldıkları belirlenirken, 'Tuğra Teşkilatı' olayın sorumluluğunu üstlendi.

Lefkoşa-Ercan anayolu üzerinde faaliyet gösteren Erülkü Market'in sahibi, 61 yaşındaki Oktay Kıvanç Erülkü ile eşi Ülgen Erülkü'nün cesetleri, Beşparmak Dağları'ndaki Bufavento Kalesi olarak bilinen dağlık bölgede park edilmiş otomobil içerisinde ölü bulundu. Polis, olayı soruşturmaya başlarken cinayetten daha çok intihar olasılığı üzerinde duruyor. Erülkü çiftinin aracında 'Laneit 90' adlı tarım ilacı ve boş ayran şişesinin yanı sıra, birlikte çekilmiş çok sayıda bastırılmış fotoğrafları bulundu.

Öldürücü tarım ilacı olan Laneit'in, ayran ile karıştırılarak içildiği ve ölümün bu yolla gerçekleştirildiği üzerinde duruluyor. İşadamı Oktay Erülkü önceki gün ailesinden en yakın kişileri ziyaret ederek, duygusal konuşmalar yaptığı, Erülkü çiftinin dün öğleden sonra bir fotoğraf stüdyosuna giderek eşiyle birlikte çekilmiş fotoğraftan 1000 adet çoğaltılmasını istediği ortaya çıktı.

KKTC'de yayınlanan, ülkenin en yüksek trajına sahip Kıbrıs gazetesine göre, 'Tuğra Teşkilatı' adlı bir örgüt, KIBRIS Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar'ın cep telefonuna bir mesaj göndererek, olayın sorumluluğunu üstlendi. Teşkilat, Erülkü'den 1.5 milyon TL istendiğini iddia etti ve yeni tehditlerde bulunduğunu iddia etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

beşparmak dağları Kıbrıs Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title