Haberler

KKTC Büyükelçisinden Keçiören Belediye Başkanı Ak'a Ziyaret

Güncelleme:

KKTC'nin Ankara Büyükelçisi Fazıl Can Korkut, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a nezaket ziyaretinde bulundu.

KKTC'nin Ankara Büyükelçisi Fazıl Can Korkut, Keçiören Başkanı Mustafa Ak'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Ak'ın makam odasında gerçekleşen görüşmede Büyükelçi Korkut, Keçiören'e ilk defa geldiğine dikkat çekerek, "Çok güzel bir Keçiören gördüm. Yaptığınız çalışmaları çok beğendim. Lojistik anlamda da ne zaman sıkışsak sizden her zaman yardım alıyoruz. Bize ve KKTC'ye verdiğiniz destek için size çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Ak ise, "Bizim Keçiören Belediyesi olarak yurt içi ve yurt dışında birçok kardeş belediyemiz var. KKTC'de de Güzelyurt Belediyesi ile kardeşiz. Düzenli olarak görüşmeler gerçekleştiriyoruz ve bu sayede karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunup deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Düzenlediğimiz şölenlere ve festivallere karşılıklı olarak gidip, heyetler gönderiyoruz. Allah nasip ederse her yıl gerçekleştirdiğimiz Uluslararası Ramazan Etkinlikleri'nde her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı içerisinde sizi ağırlamak istiyoruz" diye konuştu.

Başkan Ak, Büyükelçi Korkut'a Esmaü-l Hüsna Hat Sanatı kitabı ve porselen tabak hediye etti.

Görüşmenin sonunda Mustafa Ak Büyükelçi Korkut'a, Belediye Başkanlığı binasının girişinde bulunan Gümüşdere Ihlamur Vadisi, Mevlana Spor ve Kongre Merkezi ve Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi maketlerini göstererek projeler hakkında bilgi verdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Ak Fazıl Can Keçiören Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title