Haberler

Kkdgc Kurumlararası Futbol Turnuvası'nda 2'nci Galibiyetini Aldı

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, TFF İl Temsilciliği ile Amatör Sporlar Konfederasyonu (ASKF)’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Dursun Şimşek Kurumlararası Futbol Turnuvası’nda Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Hastane-2’yi 4-0 mağlup ederek yoluna devam etti.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, TFF İl Temsilciliği ile Amatör Sporlar Konfederasyonu (ASKF)'nin ortaklaşa düzenlediği 'Dursun Şimşek Kurumlararası Futbol Turnuvası'nda Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Hastane-2'yi 4-0 mağlup ederek yoluna devam etti.

Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü Sentetik Sahada oynanan KKDGC-Hastane-2 karşılaşması KKDGC'nin 4-0 üstünlüğüyle devam edereken, Hastane-2'li sporcular, hakeme itiraz ederek sahayı terk etti. Bunun üzerine karşılaşmanın hakemi KKDGC-Hastane-2 karşılaşmasını bitirdi. İlk yarıda rakibi karşısında 4-0 önde olan KKDGC karşılaşmadan 3 puanla ayrıldı.

KKDGC Başkanı Ercüment Daşdelen, haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, futbolcularını başarılarından dolayı kutladı. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kars Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title