Haberler

    Kjaer Sorunu Açık Açık Söyledi

    Fenerbahçe'de Volkan Demirel ve Mehmet Topal'dan sonra üçüncü kaptanlık görevi yürüten Simon Kjaer, saha içinde bunu fazlasıyla hissettirirken, hata yapan takım arkadaşlarını sert biçimde uyarmaktan da çekinmiyor. Danimarkalı savunma oyuncusunun, özellikle puan kaybedilen maçlardan sonra yaptığı öz eleştiriler ise fazlasıyla can yakıyor!



    KAĞIT ÜSTÜNDE KALIYOR

    Kjaer, açıklamalarında teknik direktör Dick Advocaat'ı eleştirmekten de geri kalmıyor. Rusya'da 1-0 kaybedilen Krasnodar maçında sonra söylediği, "Oyunumuzu geliştirmeliyiz. Top ayağımızdayken bir şeyler üretmeliyiz. Girdiğimiz pozisyonlar, sadece tesadüf eseri girdiğimiz pozisyonlar olmamalı. Bunun üzerine çalışmalıyız" şeklindeki sözler ise hâlâ hafızalarda.



    Lafını esirgemeyen, savunduğu doğruları açıklamaktan hiçbir zaman çekinmeyen o Kjaer, yine bombaladı! "Şampiyonluğu kaçırdık, çünkü takım değiliz!" dedi. İşte, yakın çevresinden aktarıldığı şekliyle Kjaer'in çok konuşulacak ifadeleri: "Biz bireysel olarak iyi oyunculardan kurulu iyi bir takımız. Ancak bu sadece kağıt üstünde kalıyor. Çünkü sahada görüntü bunun tam zıttı. Bir türlü takım olarak hareket edemiyoruz. Takımın ön tarafında yer alan oyuncularda gereksiz bir panik hali var. Onların golü bulamaması bizim üzerimizdeki baskıyı artırıyor. Bu yüzden birçok maçta puan kaybettik."



    GİDECEKMİŞ GİBİ KONUŞUYOR

    Kjaer, takım içinde de saygı görüyor ama lafını esirgememesi eleştiri alıyor. Danimarkalı yıldızın son sözleri ise, "Gidecekmiş gibi konuşuyor" şeklinde yorumlandı. "Ben daha iyi takımlarda oynamaya layığım" havasında olduğu belirtilen Kjaer'in, sezon sonunda iyi bir teklif gelmesi halinde satılmasına kesin gözüyle bakılıyor.



    ALANYA'YA KARŞI YOK

    Sağ arka adalesindeki zorlanma nedeniyle Osmanlı maçını tamamlayamayan Kjaer, dünkü idmana çıkmadı. Tedavisi devam eden sarı-lacivertli oyuncu, cuma günkü Alanya maçında kesin olarak oynamıyor



    Kaynak: Fotomac

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Volkan Demirel Dick Advocaat Mehmet Topal Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title