Haberler

    Kjaer Eski Takımına mı Dönüyor?

    Milan'ın stoper tercihini Leonardo Bonucci'den yana kullanmasıyla Simon Kjaer, İtalyan devinin gündeminden düşmüştü.

    Milan'ın stoper tercihini Leonardo Bonucci'den yana kullanmasıyla Simon Kjaer, İtalyan devinin gündeminden düşmüştü. Ancak Fransız takımları PSG ve Monaco'nun Danimarkalı'ya ilgisi devam ediyor.

    Kjaer için devreye giren son kulüp ise eski takımı Lille oldu. Fransız ekibi, takımın başına Arjantinli ünlü teknik adam Marcelo Bielsa'yı getirdi.

    Thiago Maia, Luiz Araujo başta olmak üzere kadrosunu önemli isimlerle güçlendirip transfere 65 milyon Euro (260 milyon TL) harcayan Lille, yıldız savunmacı için de devreye girdi. İki sezon önce Kjaer'i 7.65 milyon Euro'ya (30.6 milyon TL) Fenerbahçe'ye satan Kırmızı-Beyazlılar'ın, Danimarkalı'yı geri almak için 10 milyon Euro'yu (40 milyon TL) gözden çıkarttığı öne sürüldü.

    Yönetimi, Kjaer'i daha yüksek bir ücrete satmak istese de FFP anlaşması ve UEFA'ya kadro listesinin cuma günü verilecek olması Fenerbahçe'yi zorluyor.

    (Fanatik)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Leonardo Bonucci Milan Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title