Haberler

Kjaer'den, Trabzonspor Maçındaki Olaylara Yorum: Utanç Verici

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin 27 yaşındaki defans oyuncusu Simon Kjaer, yarıda kalan Trabzonspor maçının ardından, "Türkiye'nin imajı açısından da bakıldığında, utanç verici bir durum." dedi.

Simon Kjaer, Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe'nin 4-0'lık üstünlüğü ile devam ederken, sahada çıkan olaylar sebebi ile yarıda kalan Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Başarılı defans oyuncusu yaşananları üzücü ve utanç verici olarak değerlendirdi.

KJAER: BU BİR UTANÇTIR

İşte Kjaer'in açıklamaları:

"Daha önce böyle bir şey görmedim. Bu bir utançtır. Biz oraya güzel bir futbol izletmek için çıkıyoruz. İzleyiciler de bunu izlemek için geliyor diye düşünüyordum. Türkiye'nin imajı için hiç hoş değil. Ceza alacak ve gelecek maçları taraftarsız izleyecekler. Biz oyunumuzu oynamak istiyorduk. Utanç verici ve üzücü bir durum. Bizim tek yapacağımız şey kendi maçlarımıza odaklanmak. Onların kaybetmesini isteriz. Elimize şanslar geldi ama teptik. Umarım yine böyle şanslar gelir."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Fenerbahçe Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

BİR BJKLI OLARAK:

TRABZONU ANLIYORUM BİR ŞAMPİYONLUĞU VERİLMEDİ. ŞİKE OLMASINA RAĞMEN BİR KUPASI YENDİ ANCAK TRABZON CAMİASI ÖNÜNE BAKMALI. BU OLAYI GERİDE BIRAKMALIDIR. KENDİ TAKIMINA ZARAR VERİYORLAR

4
0
yanıtYanıtla
TÜRK SPOR SEVERLER SORUYOR:

BU TİP OLAYLARIN YEGANE SEBEBİ fb DİR. . HER MAÇTA fb 11 KİŞİ YERİNE 3 HAKEMLE 14 KİŞİ OLUP OYNAMASI VE ŞİKEYLE ŞAMPİYONLUKLAR ALMASI BU OLAYLARI TETİKLEMEKTEDİR. . . AVRUPA DEVİ JUVENTUS BU SEBEPLERDEN BİR ALT LİGE DÜŞÜRÜLMEDİMİ??? ŞİKE SUÇLARI SABİT fb BİR ALT LİGE DÜŞÜRÜLECEĞİ AÇIKLANDI AMA NE OLDU İSE BİRDEN AKLANIVERDİLER CE EEE… GÖZ GÖRE GÖRE BU HAKSIZLIKLARI YAPANLARIN ALLAH BİN BELASINI VERSİN. . FENER KİLİSESİ BAHÇESİNİN BİLİNMEYEN ŞİKE HAKLARIMI VARDIR??? HAKKIMIZI ASLA HELAL ETMİYORUZ!!!

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title